≫ 

Beogradska filharmonija na novim lokacijama u gradu: Evo gde ćemo je slušati

Doskočivši ograničenju publike u koncertnoj dvorani, Filharmonija je kreirala jednu od najuzbudljivijih sezona izmeštanjem repertoara tamo gde je publici lako dostupan – svuda!

  • 0
Beogradska filharmonija Foto: Promo

Nakon što je iznenadnim nastupom u Knez Mihailovoj ulici najavila novi slogan Muzika svuda, Beogradska filharmonija najzad otkriva gde će se to sve njen repertoar slušati u novoj sezoni.

Doskočivši ograničenju publike u koncertnoj dvorani, Filharmonija je kreirala jednu od najuzbudljivijih sezona izmeštanjem repertoara tamo gde je publici lako dostupan – svuda!

U avanturi Muzika svuda pridružuju joj se prvi partneri - Delez Srbija, Pošte Srbije, Telekom Srbija – mts, Erste banka, CarGo technologies, tako što će se u njihovim prodavnicama, poslovnicama i automobilima, slušati snimci repertoara Beogradske filharmonije koji je prethodno orkestar izveo na koncertima u svojoj Sali.

- Beogradska filharmonija uz novu zamisao i hashtag #muzikasvuda razbija sve konvencije uvođenjem alternativnih lokacija slušanja klasične muzike, i to ne samo u Beogradu već celoj Srbiji. U narednom periodu, Filharmonija može da obeća da će biti stroga, ali neposlušna. Prvo se odnosi na poštovanje propisanih mera, a drugo na probijanje svih dosadašnjih navika kada je slušanje klasične muzike u pitanju - rekao je direktor Ivan Tasovac.

#muzikasvuda je hashtag koji treba da širi pozitivnu energiju i uvede novu dinamiku u svakodnevne živote, da svaki dan bude specijalan kao što je odlazak na koncert. To će najpre biti uz muziku Mocarta koju je orkestar nedavno izveo i snimio tokom tri koncerta u filharmonijskoj sali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA