≫ 

AC/DC ponovo sviraju zajedno: Vest o okupljanju objavili na sasvim neočekivan način

Australijski rock divovi ponovo sviraju zajedno

  • 3
Grupa AC/DC

Grupa AC/DC / Foto: Profimedia

Pevač Brajan Džonson, basista Klif Vilijams i bubnjar Fil Rud zvanično su se vratili u AC/DC, što pokazuje i prva službena fotografija ponovo okupljenog benda.

Fotografija je potvrdila dugogodišnje glasine, koje su prvi put počele da kruže 2018. godine, o povratku trojca u bend. Frontmen benda od 1980. godine, Džonson je iz benda izašao 2016. godine nakon što je doživeo gubitak sluha, dok je Ruda na turneji “Rock or Bust” zamenio Kris Slejd. Basista Vilijams službeno se povukao iz benda 2017. godine.

ARE YOU READY? #PWRUP ⚡Posted by AC/DC on Среда, 30. септембар 2020.

 

 

Posle dugog perioda tišine, uobičajene prakse u AC/DC svetu, proteklih nedelja došlo do pravog naleta aktivnosti iz benda.

No, ova svetka vest nije na uobičajen način stigla do njihove publike. Članovi benda odlučili su da budu kreativni, te je tako čitaoce lokalnih novina u Tisajdu, Njukaslu, Glazgovu, Mančesteru i Birmingemu dočekali su neočekivani AC/DC oglasi dok su listali jučerašnja izdanja.

Oglasi na pola stranice sadrže pitanje: “Jeste li spremni?” iznad tajanstvenog PWR-UP logotipa koji se pojavio ranije ove sedmice na plakatu ispred stare škole Angusa Janga, Ashfield Boys, na jugozapadu Sidneja.

Ponovno aktivirajući svoje kanale na društvenim mrežama u ponedeljak, objavljivanjem kratkog videozapisa s uključenim kultnim logotipom benda, australijski rock divovi možda su dali veliki nagoveštaj o naslovu svog nastavka albuma “Rock Or Bust” iz 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Mile

    1. oktobar 2020 | 16:30

    Bio sam 2009 na na Partizanovom stadionu i gledao njihov koncert i danas mi u usima odzvanja ritam njihovih van vremenskih hitova 🤘👍

  • DM

    1. oktobar 2020 | 20:42

    Bio sam 2009 na Vembliju.Nezaboravno. Moj najomiljeniji bend.👏👏👏👍👍👍🍻🍻

  • rad

    1. oktobar 2020 | 17:30

    rad nije rud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA