≫ 

Sunshine u bašti kluba "Fest"

Danas, posle duge pauze, oni nastavljaju hrabro i biće interesantno otkriti kako jedan od najznačajnihih srpskih bendova zvuči u 2020. godini...

  • 0
Sunshine Foto: Promo

Legendarni  hip-hop metal bend Sunshine nastupiće 24. oktobra na zatvaranju bašte kluba "Fest".

Sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, nedavno se vratio na scenu singlom "Da li sam". Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020. godine.

Na početku karijere, Sunshine je bio andergraund bend koji je govorio jezikom izgubljene generacije, a na njihove koncerte dolazile su stotine i stotine ljudi. Na njihovim koncertima nije moglo da se kreće, nije moglo da se diše. Atmosfera na njihovim nastupima za Dan zaljubljenih je neponovljiva. Niko nije mogao da ospori tu energiju. Danas, posle duge pauze, oni nastavljaju hrabro i biće interesantno otkriti kako jedan od najznačajnihih srpskih bendova zvuči u 2020. godini.

Ulaznice po ceni od 1.000 RSD u prodaji su u klubu "Fest" i u Felix Shop-u (TC Sremska). Na veće koncerta, cena ulaznice biće 1.200 RSD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA