≫ 

Iznenadni koncert Beogradske filharmonije: Fagotisti napravili pravi šou na oduševljenje prisutnih

"Krivci" za fantastičnu atmosferu usred radnog dana su filharmoničari Nenad Janković, Sava Đurić, Dušan Petrović i Aleksandar Popović

  • 0

Beogradska filharmonija je ponovo priredila iznenadni nastup, ovoga puta, u novobeogradskom kompleksu Sirius. Na oduševljenje zaposlenih, četvoro fagotista napravilo je pravi šou na platou ovog poslovnog centra.

"Krivci" za fantastičnu atmosferu usred radnog dana su filharmoničari Nenad Janković, Sava Đurić, Dušan Petrović i Aleksandar Popović, zbog kojih su se čuli zvuci tanga, džeza i bluza, a za virtuozne egzibicije - i to na fagotima - muzičari su nagrađeni ovacijama.

Beogradska filharmonija, fagotisti Foto: Marko Đoković

- Za samo mesec dana otkako je Beogradska filharmonija počela novu sezonu i akciju "Muzika svuda", orkestar je uspeo da iznenadi publiku sa pet nastupa na ulici, da održi devet koncerata u svojoj Sali, a snimci tih programa se slušaju u prodavnicama, automobilima, poštama, bankama, poslovnicama, kolcentrima, parkovima, knjižarama, zdravstvenim ustanovama, salonima… i to je tek početak - izjavio je direktor Filharmonije, Ivan Tasovac, i dodao:

- Javljaju nam se novi partneri i publika koja traži "Muziku svuda", a ona narasta u cunami fenomenalne energije.

Deo atmosfere s koncerta pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA