≫ 

Milion pregleda na sat: "Positions" Arijane Grande direktna izjava o predstojećim izborima u SAD?

Muzika je lagana, prijatna pop-R&B melodija, koja nije toliko isforsirana kao "Rain on Me", nastala u saradnji Grande i Lejdi Gage

  • 2
Arijana Grande

Printskrin: YouTube/Ariana Grande

Uzevši u obzir vreme kad je muzički spot objavljen - 11 dana pre nego što će SAD izaći na birališta - oprostiće vam se što mislite da je pesma "Positions" Arijane Grande direktna izjava o predstojećim izborima.

U videu se pojavljuje dvadesetsedmogodišnja pevačica kao američka predsednica, koja predsedava sastancima kabineta, održava konferencije za štampu i šeta pse na travnjaku Bele kuće - i pravi nekoliko promućurnih političkih poteza.

 

Na sastanku kojim Arijana predsedava, predstavljen je znatno raznolikiji kabinet nego što je ikada postojao u Beloj kući, a iz scena biste mogli da izvučete opštu poruku da bi žena mogla da radi bolji posao od trenutnog predsednika - ona deli medalje poštanskim radnicima, čiju uslugu Tramp sputava, piše The Guardian.

Sveukupna poruka je da društvo očekuje da žene obavljaju više zadataka na način na koji se od muškaraca ne očekuje - vidimo kako Grande prikriveno pije iz boce vina dok pokušava da uskladi svoj radni život sa dužnostima u kuhinji. Čak biste mogli da povučete paralelu sa proučavanjem stavova Arli Rasel Hočsčajld i En Mačung o rodnim podelama u domaćinstvu.

 

Pesma sugeriše da njen glavni junak rado obavlja više zadataka, jer pokazuje njenu privrženost predmetu svojih naklonosti. U međuvremenu, muzika je lagana, prijatna pop-R&B melodija, koja nije toliko isforsirana kao "Rain on Me", nastala u saradnji Grande i Lejdi Gage.

 

Numera se uklapa sa Arijaninim ostalim nedavno objavljenim izdanjima i možda govori o snazi komercijalne pozicije u kojoj se pevačica trenutno nalazi. Arijana je toliko poznata da joj nisu potrebna zvona i zvižduci da bi privukla pažnju. Ujedno daje pohvalne političke izjave na društvenim mrežama - kao i u ovom novom muzičkom spotu, koji trenutno ostvaruje do milion pregleda na sat.

Pogledajte spot za "Positions":

Video: Lejdi Gaga zamalo osakatila Arijanu Grande

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    25. oktobar 2020 | 19:36

    Ariana je ❤️❤️❤️❤️ Bilo bi jos bolje da podrzava Trumpa ali niko nije savrsen.

  • Budak

    26. oktobar 2020 | 06:12

    Kakva mačka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA