Koncert Lene Kovačević u Zvezdara teatru

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Zvezdara teatra i onlajn, a zbog cele situacije sa pandemijom, broj karata je ograničen

  • 0
Lena Kovacevic, foto Irina Duplevskaja

Foto: Irina Duplevskaja

Džez pop pevačica Lena Kovačević održaće specijalan koncert pod nazivom Dobro veče u pozorištu10. novembra na sceni Zvezdara teatra, saopštili su organizatori i direkcija ovog pozorišta.

Ona će za to veče sa svojim kolegama u bendu pripremiti posebno putovanje koje u ovo posebno vreme pripoveda poeziju i priču muzike, na daskama koje život znače, a ovde je već imala koncertne promocije svojih albuma.

Ova beogradska dvorana ima posebno značenje za samu Lenu koja je na neki način odrasla iza i ispred kulisa ovog pozorišta, budući da je njen otac Dušan Kovačević, najznačajniji dramski pisac u zemlji, i upravnik ovog pozorišta.

Nakon koncerata u Srbiji, regionu i inostranstvu, Lena Kovačević ponovo je u susretu sa Beogradom, gde je ovih godina održala nekoliko zapaženih nastupa - dva puta u Narodnom muzeju, Botaničkoj bašti na festivalu Wine Garden, Letnjoj bašti SKC u okviru BELEF-a, na Trgu Nikole Pašića na manifestaciji Zima na trgovima ili ispred hrama Svetog Save na smotri Seoce kod Hrama u toku novogodišnjih praznika.

Lenin glas trenutno se čuje od Holandije, Nemačke, Grčke, do Afrike i Turske, jer je njen hit Café doživeo međunarodni uspeh i postigao da se kao umetnik iz Srbije nađe na naslovnim stranama značajnih magazina u Turskoj.

Od poslednjih singlova, aktuelan je i dalje veoma slušan duet Kraj sa Markom Luisom.

Koncert se organizuje uz podršku platforme Serbia Creates / Srbija stvara čiji je Lena ambasador.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Zvezdara teatra i onlajn, a zbog cele situacije sa pandemijom, broj karata je ograničen.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA