Čovek bez sluha prvi put u Kombank dvorani

Nedavnim spotom "Zip Line", pesmom koja se lekovito bavi uvek prisutnim problemom depresije, kragujevačka četvorka je nastavila da privlači pažnju u regionu nizom upečatljivih, čak izazovnih, singlova

  • 1
Čovek bez sluha, ČBS Čovek bez sluha / Foto: Slavoljub Radojković

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) prvi put u preko 25 godina dugoj karijeri održaće koncert u Kombank dvorani, gde će se beogradskoj publici 25. novembra u 20h premijerno predstaviti u posebnom, unplugged izdanju.

Nastup će biti održan u okviru koncertnog serijala "Pod maskama", promoterske kuće Long Play.

Čovek bez sluha, ČBS Foto: Gordan Jović

- I pre nego što je nastala ova situacija u kojoj pošten muzičar mora da se dovija da bi se družio sa svojom publikom, imali smo dogovor i veliku želju da uradimo seriju ČBS unplugged koncerata. Da su naše pesme u akustičnom ruhu interesantne velikom broju ljudi shvatili smo na promocijama moje zbirke pesama, koje je pratio akustični duetski nastup - kaže frontmen Miki Radojević i dodaje:

- Veoma sam uzbuđen zbog samog izbora prostora, jer Kombank dvorana je hram sofisticiranih događaja, a i kad je bal – nek je pod maskama.

Nedavnim spotom "Zip Line", pesmom koja se lekovito bavi uvek prisutnim problemom depresije, kragujevačka četvorka je nastavila da privlači pažnju u regionu nizom upečatljivih, čak izazovnih, singlova među kojima su "Superheroj" i "Gotovo je", sa albuma "Događaj dana" (2011), kao i "Ti samo misliš da me znaš", "I posle svega" i "Sad je kraj" sa aktuelnog "Stanimo u gard" (2018).

Čovek bez sluha Foto: Andreja Marković

- Mi smo bend čija je muzika utemeljena prvenstveno na dobroj melodiji i mislim da će publika biti oduševljena emocijom, kvalitetom i atmosferom koju se spremamo da joj pružimo. Ko je bio inficiran starim dobrim MTV unplugged serijalom u kome smo gledali imena poput Pearl Jam-a i Nirvane, sada će biti oduvan besprekornim pankrok harmonijama - najavljuje Miki.

Ulaznice su 800, 1.000 i 1.200 dinara preko mreže Tickets.rs i blagajne Kombank dvorane.

Koncerti serijala "Pod Maskama" održavaju se u skladu sa trenutnim zdravstvenim propisima i preporukama, uz ograničen broj posetilaca, distancu, obavezno nošenje maski i dr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA