≫ 

Četiri Frajle i to kakve: Poslušajte hit "Menjam dane" u skroz novoj, akustičnoj verziji (Love&Live)

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, četiri vanserijske The Frajle. Četiri vokala i dve akustične gitare. I jedan hit u novoj verziji

  • 0

Četiri dame - i to kakve dame... Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, četiri vanserijske The Frajle.

Četiri vokala i dve akustične gitare ne mogu nikako dočarati šta The Frajle u stvari, jesu. Nastupi sa kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmerenja. … jedan show! Ovako glasi najjednostavnije i najtačnije objašnjenje fenomena četvoročlanog ženskog benda koji je gostovao u našem Love&Live muzičkom studiju izvevši svoj veliki hit "Menjam dane" u novoj, akustičnoj verziji.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music, uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA