≫ 

Otkazana tri koncerta na ovogodišnjem BEMUS-u

Posetiocima koji su kupili ulaznice novac će biti vraćen

  • 0
Beograd Bemus

Direktor CEBEF-a Damir Handanović / Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Otvaranje 52. BEMUS-a, zakazano za 1. novembar, otkazano je, nakon što je umetnica Marta Argerič otkazala dolazak u Beograd, na preporuku ličnog lekara da ne putuje u trenutnoj epidemiološkoj situaciji, rečeno je sinoć Tanjugu iz CEBEF-a.

Čuvena pijanistkinja trebalo je da nastupi u Kolarčevoj zadužbini uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a s dirigentom Luisom Gorelikom na svečanom otvaranju 52. Beogradskih muzičkih svečanosti u organiziciji CEBEF-a.

Bemus 2020

Bemus 2020 / Foto: Promo

Organizator je saopštio da će posetiocima koji su kupili ulaznice za koncert novac biti vraćen od utorka, 3. novembra, na blagajni Kolarčeve zadužbine.

Kako je kazao Damir Handanović, direktor CEBEF-a, i koncert gitarskog kvarteta “40 Fingers” na programu BEMUS-a, koji je trebalo da se održi u Kombank dvorani 4. novembra, otkazan zbog nemogućnosti umetnika da doputuju iz Italije iz epidemioloških razloga.

Za sve informacije o novom datumu koncerta ovog sastava i zameni ulaznica možete se obratiti isključivo kancelariji Gitar Art festivala putem mejl adrese: office@gaf.rs

- Koncert Big benda sa solistima, koji je trebalo da se održi 6. novembra u okviru programa 52. BEMUS-a u Kolarčevoj zadužbini, otkazan je usled bolesti izvođača. Bilo je planirano da pred beogradsku publiku, osim Big benda, izađu i pijanista Peter Rajter, saksofonista Frančesko Sančuti, trombonista Samuel Blaser i trubač Martin Auer. Na programu su bili odlomci iz opere „Toska“ Ðakoma Pučinija, u posebnim aranžmanima - rekao je Handanović.

Već kupljene ulaznice za koncert se mogu zameniti za bilo koji program na ovogodišnjem festivalu, u istoj kategoriji cene, ili se novac može povratiti na blagajni Kolarčeve zadužbine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA