Odloženi koncerti bendova Artan Lili, KKN, Čovek bez sluha i Nena Belana

Koncert Yu Grupe nije odložen

  • 1
Artan Lili

Artan Lili / Foto: Ivana Čutura

Koncerti bendova Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša, Neno Belan & Fiumens i Čovek bez sluha najavljeni za novembar u beogradskoj Kombank dvorani odloženi su za mart 2021. godine, zbog u međuvremenu pogoršane situacije sa pandemijom Kovid-19.

Tri nedavna, uspešna koncerta Amire Medunjanin u Kombank dvorani, kao i brojni drugi koncerti održavani u Beogradu i Srbiji, upućivali su na to da postoji realna mogućnost organizovanja muzičkih događaja tokom ove jeseni, u skladu sa zdravstvenim preporukama.

Čovek bez sluha, ČBS

Čovek bez sluha / Foto: Gordan Jović

- Međutim, kao što sada svi možemo da vidimo, poslednjih dana globalno je došlo do pogoršavanja situacije oko pandeme Kovid-19. U trenutku kada raste broj zaraženih, svi moramo biti oprezniji u brizi sa svoje i zdravlje drugih ljudi. Stoga, smatramo da nije preporučljivo da u ovom trenutku rizikujemo sa okupljanjima posetilaca na našim koncertima. To ne bi bilo uživanje ni za muzičare na bini, ni za posetioce u dvorani, bez obzira na poštovanje neophodnih zdravstvenih mera - saopštili su iz LongPlay-a.

- Ne preostaje nam ništa drugo nego da koncerte Artan Lili (6. novembar), KKN (7. novembar), Neno Belan & Fiumens (10. i 11. novembar) i ČBS (25. novembar) odložimo za mart 2021. godine u Kombank dvorani. Nove datume saopštićemo uskoro. Kupljene ulaznice ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi, povrat ulaznica počinje od srede 4. novembra.

Koncert Yu Grupe nije odložen. Imajući u vidu značaj održavanja koncerta YU Grupe – 29. novembra se navršava 50 godina od osnivanja najdugovečnijeg našeg benda – nastojimo da nađemo odgovarajući način da ovaj značajan događaj bude ipak održan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA