≫ 

Trka je počela: Predstavljeni učesnici festivala Mobil Music Fest, publika bira dva benda za finale

Poslušajte pesme i odmah nam javite koja je po vama najbolja

  • 0
Mobile music fest Mobil Music Fest / Foto: Promo

Takmičenje Mobil Music Fest, koje organizuje portal Headliner.rs, ušlo je u završnu fazu. Samo još broj lajkova i odluka žirija dele neke od učesnika Mobil Music Festa od finala, a potom i od snimanja albuma za našu najstariju i najugledniju izdavačku kuću PGP RTS.

Na konkurs je ove godino stiglo 12 pesama koje su ispunile sve uslove – da bude reč o autorskoj pesmi i da spot za nju bude snimljen mobilnim telefonom, u jednom kadru.

Spotovi učesnika Mobil Music Festa #2 su već postavljeni na YouTube kanal i Facebok stranicu portala Headliner, a publika će svojim lajkovima odrediti dvoje finalista, dok će preostala tri mesta u finalu dodeliti stručni žiri. Glasanje traje do 25. novembra u ponoć.

Za ukupno pet mesta u finalu bore se bendovi Ad Astra, Bagremov med, Bes-konačan, Bubamara bend, Gravy Tune, Industrijski kombinat, Kulise, Rok apoteka, Rulja Inc., Sanitarium, Svedok i Underforce.

Sve o festivali Mobil Music Fest možete da saznate na OVOM LINKU.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA