≫ 

Majli Sajrus objavila novi album: Kritičari kažu - rokenrol joj leži

Većina novih pesama inspirisane su njenim razvodom od Lijama Hemsvorta

  • 0
Majli Sajrus Majli Sajrus, "Plastic Hearts" / Foto: Tanjug/AP

Majli Sajrus predstavila je novi album "Plastic Hearts", ali i novi zvuk koji su kritičari ocenili kao pun pogodak i  njen najozbiljniji projekat do sada.

Pop zvezda koketira sa rok muzikom na novom albumu, koji je prethodno najavila singlovima Midnight Sky i Prisoner, ali i raznim obradama hitova iz prethodnih decenija, poput Zombie, Communication i Gimme More.

Na albumu gostuju i rok legende Bili Ajdol, Džoan Džet i Stivi Niks, dok su među producentima Mark Ronson, Luis Bel, Endru Vat i EndruVajat.

- U svih 15 pesama pevačica (28) se nikome ne izvinjava ali i osigurava sebi mesto među u rok kraljevstu zahvaljujući saradnji sa Bili Ajdol, Džoan Džet i Stivi Niks - piše US magazin i podseća da je veći deo albuma inspirisan njenim razvodom od Lijama Hemsvorta.

To nije ni krila u pesmama "WTF Do I Know" (Am I wrong that I moved on, and I / And I don’t even miss you / Thought that it’d be you until I die) ili baladi "Never Be Me" (If you’re looking for stable / That’ll never be me / If you’re looking for faithful / That’ll never be me / If you’re looking for someone to be all that you need / That’ll never be me).

Album se dopada i fanovima, koji su preplavili pevačicine društvene mreže pozitivnim komentarima.

- Moje plastično srce je preplavljeno podrškom koju dobijam večeras! Rođena sam da snimim ovakav album. Fanovima koji su sa mnom od početka, ne postoji način da vam kažem koliko to cenim. Ostalima koje sam ikada volela ili izgubila, HVALA -  zahvalila se Majli na Instagramu.

Video: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA