≫ 

"Gudbaj, Žika": Kako se Živorad Milenković upoznao sa poznatim glumcem, a nije ni znao kako se zove

Muzičar se dobro snašao

  • 0
Živorad Žika Milenković, Ioan Gruffudd / Foto: Marko Jovanović, Profimedia/BAFTA / Shutterstock Editorial

Živorad Žika Milenković, član Bajage i Instruktora i jedan od osnivača benda Babe, opisao je na svom Tviter nalogu slučajni susret sa velškim glumcem Joanom Grifidom (Ioan Gruffudd) pre 10-ak godina, koga je prepoznao sa ekrana, ali mu nije znao ime.

- Ioan Gruffudd. Pre desetak godina ga vidimo na aerodromu u LA (gde je verovatno došao da snimi ovaj film). Priđem, iako ne znam kako se zove, i zatražim autogram (for Zika). On mi ljubazno naškraba. U odlasku dok je prolazio pored nas reče: “Goodbaye, Zika”, a ja “See you, my friend” - napisao je on i nasmejao svoje pratioce.

Pre ovog susreta Joan Grifid igrao je u "Fantastičnoj četvorci", rame uz rame sa Džesikom Albom i Krisom Evansom, a takođe je i kao Lanselot ukrao ljubav Gvinvre (Kira Najtli) u "Kralju Arturu". Manju ulogu imao je i u "Titaniku".

U međuvremenu se više fokusirao na televiziju, pa se tako pojavio u seriji "Bliznakinja" (Ringer) sa Sarom Mišel Gelar, zatim u detektivskoj drami "Zauvek" (Forever) u koju element fantastike unosi to što je njegov lik, dr Henri Morgan, besmrtan. Glavnu ulogu imao je u hvaljenom BBC-jevom psihološkom trileru "Lažov" (Liar), a trenutno igra forenzičara dr Danijela Haroua u seriji "Harou", čija se treća sezona očekuje 2021. godine.

Ove ga gledamo i u akciji "Ava" sa Džesikom Čestejn i Džonom Malkovičem, dok su mu prošle u filmu "Profesor i ludak" kolege bili Mel Gibson i Šon Pen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA