Dino Kulenović objavio spot sa TV voditeljkom Danijelom Kremić

"Nadam se da će "Gori grad" uneti malo plama, nade i  novih želja i snova u ovim prazničnim danima i uvesti nas u jednu lepšu i topliju 2021. godinu", poručuje Dino Kulenović

  • 0
Dino Kulenović Dino Kulenović i Danijela Kremić / Foto: Vuk Protić

Dino Kulenović, kantautor iz Sarajeva koji živi i stvara u Italiji, objavio je novi spot za pesmu "Gori grad" u kome se pojavljuje poznata voditeljka Danijela Kremić. Za aranžman i produkciju ove pesme, pobrinuo se Robert Funčić, svojevremeno vođa grupe Xenia, dok je spot delo beogradskog režisera Vuka Protića.

Dina Kulenovića srpska publika poznaje po nastupu na Sunčanim skalama 2012. godine, po učešču na festivalu "Proleće u Beogradu" 2014. godine i prvom albumu "Večeras" (2010) u izdanju Take It Or Leave It Records.

Pesma "Gori grad" je nastala pre nekoliko godina. Spot je sniman u decembru prošle godine i, taman kada je sve trebalo da ugleda svetlost dana, korona virus je poremetio svakodnevicu, pa je tako i blokirao ceo projekat.  Sada je konačno sve spremno i Dino se nada da će putovanje ove pesme biti vredno truda i velikog strpljenja i da će dobra muzika i tople reči pune života i nade dodati svima još malo snage i hrabrosti, da još malo istrajemo, pa da se stvarno ubrzo svi vratimo, kao nekada, ljubavi, druženju, svirkama, zabavi, osmesima,  jednostavno - životu.

- Ova pesma na neki način otvara jedan novi ciklus pesama. Nadam se da će otvoriti put mojim mnogobrojnim, već spremnim, ali još neizdatim pesmama koje čekaju na red; a i one znatiželjnije slušaoce uputiti da čuju i pojedine moje stare pesme, koje su iz određenih razloga ostale u senci - izjavio je Dino i dodao:

- Nadam se da će "Gori grad" uneti malo plama, nade i  novih želja i snova u ovim prazničnim danima i uvesti nas u jednu lepšu i topliju 2021. godinu, ostaviviši iza nas ovu dosta nesrećnu i tamnu 2020. Srećna Nova godina! 

Pesmu "Gori grad" možete naći na svim digitalnim platformama u izdanju Take It Or Leave It Records.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA