≫ 

Najprodavaniji strani album u Srbiji 2020. bio je njegov: Pogledajte novi spot Harija Stajlsa

"Fine Line" je do sada premašio dvostruki platinasti tiraž, nominovan je i za prestižnu nagradu Gremi, dok ga je čuveni magazin Rolling Stone uvrstio u 500 najboljih albuma svih vremena

  • 0
Hari Stajls Printskrin: YouTube/Harry Styles

Pop zvezda Hari Stajls veselo je započeo 2021. godinu - zvaničnim atraktivnim video spotom novog singla "Treat People With Kindness", gde mu je partnerka britanska glumica Fibi Voler Bridž.

Novi singl skinut je sa aktuelnog albuma "Fine Line" (2019), drugog solo albuma britanskog pevača, koji je po izlasku debitovao na prvom mestu Bilbordove liste.

"Fine Line" je do sada premašio dvostruki platinasti tiraž, nominovan je i za prestižnu nagradu Gremi, dok ga je čuveni magazin Rolling Stone uvrstio u 500 najboljih albuma svih vremena.

Album je najprodavaniji strani pop album u Srbiji u protekloj godini, kako je saopštio domaći disributer i izdavač Menart.

Reditelji spota su Ben i Gejb Tarner, a za Harijevu partnerku su odabrali dobitnicu nagrada Emi i Zlatni globus, glumicu i producentkinju Fibi Voler Bridž, čuvenu po seriji "Fleabag", za koju je napisala scenario prema sopstvenom romanu, i igrala glavnu ulogu.

Britanska glumica poznata je iz mini-serija "Crashing", "The Cafe", i popularnoj kriminalističkoj sagi "Broadchurch", kao i iz filmova "Solo: A Star Wars Story" i "Goodbye, Christopher Robin".

Harry Styles, Hari Stajls, Stevie Nicks, Stivi Niks Hari Stajls i Stivi Niks / Foto: Tanjug/AP

Aktuelna je i sa neobičnom serijom "Run" (2020), a priprema i najnoviji TV serijal "Screenshot".

Sa aktuelnog Harijevog albuma do sada su skinuta četiri singla - "Lights Up", "Golden", "Adore" i "Watermelon Sugar", od kojih su poslednja dva dostigla višestruko platinaste tiraže i nominacije za nagrade Gremi: za najbolje pop solo izvođenje ("Watermelon Sugar") i za najbolji muzički video ("Adore").

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA