≫ 

Rodžer Voters objavio novu verziju kultne pesme grupe Pink Floyd

Uz crno-beli spot, numera započinje sa zloslutnom "Imam san...", frazom koja se ponavlja u toku celog šestominutnog videa

  • 0
Rodžer Voters, Roger Waters

Printskrin: YouTube/Roger Waters

Rodžer Voters, tekstopisac, pevač, basista i kompozitor, predstavio je novu studijsku verziju pesme "The Gunner's Dream", koju je originalno objavio sa bendom Pink Floyd, zajedno radeći na albumu "The Final Cut". To je ujedno bio i njihov poslednji album na kom je Voters sarađivao.

Rodžer je pesmu predstavio 18. januara, na američki pranik - Dan Martina Lutera Kinga.

Uz crno-beli spot, numera započinje sa zloslutnom Imam san..., frazom koja se ponavlja u toku celog šestominutnog videa.

- Sinoć sam gledao dokumentarni film iz 2013. godine, pod nazivom "Čovek koji je spasio svet". Njegovo ime je Stanislav Petrov. Godinu pre nego što je Stanislav spasio svet, 1982. napisao sam pesmu "The Gunner's Dream". Neobično je pomisliti da Stanislav nije bio na pravom mestu u pravo vreme, niko od nas ne bi bio živ. Niko ispod 37 godina ne bi bio rođen – istakao je Voters u zvaničnoj izjavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA