≫ 

Foo Fighters slave 25 godina postojanja: U novom spotu pozivaju mlade na revoluciju

Frontmen Dejv Grol je izjavio da je pesma inspirisana razgovorom koji je vodio sa svojom jedanaestogodišnjom ćerkom

  • 1
FOO FIGHTERS Foo Fighters / Foto: Shutterstock

Foo Fighters su objavili emotivni muzički spot za "Waiting on a War", najnoviji singl s njihovog predstojećeg albuma Medicine at Midnight.

Frontmen Dejv Grol je izjavio da je pesma inspirisana razgovorom koji je vodio sa svojom jedanaestogodišnjom ćerkom.

- Prošle jeseni, kad sam vozio ćerku u školu, okrenula se ka meni i pitala me da li će biti rata. Srce mi se steglo jer sam shvatio da živimo ispod istog crnog oblaka koji sam osetio pre 40 godina. Svaki dan smo čekali da nebo padne na nas. Da li postoji više od ovoga? Postoji li više od čekanja rata? Jer meni je potrebno više. Svima nam je. Ova pesma je napisana za moju ćerku Harper, koja zaslužuje budućnost, kao i svako drugo dete - rekao je Grol.

Spot prikazuje grupu tinejdžera čiji bezbrižni životi dođu kraju zbog pohlepnih političara i tame nad horizontom, piše The Rolling Stone. Dok numera odmiče, Grol i njegov bend pozivaju mlade na revoluciju, jer biraju da se bore za bolji svet.

Album Medicine at Midnight će premijerno biti predstavljen 5. februara. Foo Fighters su nastupili na inauguraciji Džoa Bajdena, 20. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    22. januar 2021 | 15:05

    Slušam ih, ali ne znam o kom ratu oni imaju da pričaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA