≫ 

Nakon 12 godina, nekada omiljeni "Buntovnici" na okupu: RBD koncert, nova pesma, ali dve osobe fale

Neposredno pre koncerta, grupa je objavila i video za novu pesmu "Siempre He Estado Aquí"

  • 1
Rebelde Ekipa serije "Buntovnici", RBD / Foto: Profimedia

"Buntovnici" (Rebelde), jedna od najpopularnijih tinejdžerskih TV serija, bila je emitovana od 2004. do 2006. godine, postavši neizostavni deo odrastanja omladine širom sveta. Obožavaoci su svakog dana pomno pratili događaje iz života Mie, Roberte, Lupite, Dijega, Migel, Đovanija, Lupite, Viki i Tea.

Zbog velike popularnosti, šestoro glumaca iz serije (Alfonso Herera, Anai, Dulse Marija, Kristofer, Maite Peroni i Kristijan) osnovalo je muzičku grupu RBDkoja je bila aktivna od 2004. do 2009. godine, a potom se ponovo okupila krajem 2020.

Naime, RBD su održali virtuelni lajv koncert 26. decembra, pod nazivom Ser o Parecer 2020, na kom je nastupilo četiri člana originalnog sastava. Alfonso i Dulse Marija nisu nastupili, potonja zbog trudnoće.

Iako je to bio virtuelni koncert na kojem su nedostajali uzvici euforije i aplauzi hiljada obožavalaca - Anai, Maite, Kristofer i Kristijan bili su potpuno inspirisani da ponude šou koji je uzburkao osećanja i naterao fanove da sanjaju o mogućnosti da ih ponovo vide uživo, čak i još jednom.

Skoro dva sata, i elegantno odeveni u crno u većini svojih kostima, četvoro mladih Meksikanaca koji su odrasli sa generacijom koja danas ima svoju decu, uspeli su da ispune svoje obećanje - da slušaocima probude osećanje nostalgije i ponude nešto novo.

Neposredno pre koncerta, grupa je objavila i video za novu pesmu "Siempre He Estado Aquí", koja je istovremeno objavljena na svim striming platformama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by RBD (@rbd_musica)

Treba imati na umu da je od 2005. do 2006. godine RBD uspeo da proda više od 15 miliona ploča, a ovog puta, usred pandemije korona virusa, bend je uspeo da postavi rekord u prodaji elektronskih karata - postavivši presedan za najprodavaniju špansku striming emisiju.

Da li će grupa nastaviti da nastupa zajedno - još nije poznato. Do novih informacija, pogledajte njihov virtuelni lajv koncert:

Video: Seksi devojke iz grupe Hurricane priznale sa kim bi volele saradnju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA