Legendarni gitarista grupe "Queen" Brajan Mej odsvirao himnu Liverpula "You’ll Never Walk Alone"

- Ovo je samo spontani znak poštovanja - napisao je slavni muzičar

  • 0

Legendarni gitarista grupe "Queen" Brajan Mej obraduje svakodnevno svoje fanove po nekom kućnom svirkom. Ovog puta, slavni muzičar se opredelio da odsvira na gitari pesmu "You’ll Never Walk Alone" kompozitora Ričarda Rodžersa (1902–1979) i tekstopisca Oskara Hamerstajna II (1895–1960), a koju je sa uspeh izvodi sastav " Gerry and the Pacemakers".

Ujedno, ova pesma je i himna fudbalskog kluba Liverpul.

- Pa, ovo je samo spontani znak poštovanja. Za kapetana sera Tomasa Mura (koji je preminuo u 100. godini života), koji nas je šetajući nadahnuo sve da ustanemo i borimo se - Bog neka je na vašem sledećem putovanju, gospodine. I za Džerija Marsdena, koji je ovu pesmu učinio osovinom ponosa u svom rodnom gradu Liverpulu i postizanju izvrsnosti svuda. I za kompozitore ove divne pesme, Ričarda Rodžersa i Oskara Hamerstajna. Kakva himna!!! I za sve naše drage, koji, nažalost, nedostaju, jer su nastavili, do tog mesta do kog na kraju svi idemo. Sa svim poštovanjem ... nikada nećete hodati ... sami. Brajan - napisao je Brajan Mej.

Kako je Brajan Mej odsvirao himnu Liverpula "You’ll Never Walk Alone", pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA