Akustik koncert Dženana Lončarevića 18. marta u Kombank dvorani

Od muzičkog tobogana davnih 80-ih do pop voda u kojima pliva već 15 godina

  • 1
Dzenan Loncarevic

Foto: Miša Obradović

 

Srpski pop - rok pevač Dženan Lončarević, poznat i po svojim etno pop rok izvedbama, nastupiće prvi put u Kombank Dvorani 18. marta u 19h. Nakon velikih solističkih koncerata na Tašu i u Sava centru vrsni pop muzičar poznat po pretežno romantičnim stihovima, rešio je da svoju karijeru „kruniše“ nastupom i u kultnoj Kombank Dvorani.

 

Naime, u akustičnoj verziji, ali i  čistim gitarskim solo izletima, Lončarević će beogradskoj publici na samom pragu proleća, odsvirati i otpevati neke od od njegovih najpoznatijih hitova, kao što su: „Nikome ni reč“, „Laufer“; „Loša“; „Cvete beli“; „Sve moje ljubavi“; „Dao sam ti srce“, „Kazino“ i druge.

 

Praćen bendom koji zajedno sa njim čini sjajnu šestorku na sceni, uigrana postavka će uz autorske pesme poznatog pevača, odsvirati i po neku obradu. Sasvim je izvesno da će im se na sceni u toku koncerta pridružiti i specijalni gosti sa kojima Lončarevič dugi niz godina sarađuje.

Dzenan Loncarevic

Foto: Miša Obradović

 

Dženan vidno raspoložen za nove muzičke pohode uoči beogradskog koncerta, koji će ovoga puta biti održan u specifičnim uslovima i u smanjenom kapacitetu sale - poručuje:

- Neizmerno se radujem konačnom susretu sa publikom. Iako će publika biti pod maskama, dobra energija je nešto što uvek nađe svoj put, tako da ne brinem da ćemo gitarskim žicama i tonovima raspaliti dobru i pozitivnu atmosferu kao i ranije u normalnim uslovima. Uželeli smo se svirke, pa tako svakodnevno imam probe sa svojim bendom, jer ovo će biti jedan drugačiji, akustični format, koji do sada nismo izvodili. S obzirom da će ovo biti moj prvi nastup u nekadašnjem Domu sindikata, a sada Kombank Dvorani, jako sam uzbuđen i želim da to bude veče o kom će se pričati.

Iako peva i svira od malena, te je poznat i po čuvenom učešću u MUZIČKOM TOBOGANU kao devetogodišnji dečak izvedbom pesme „Tugo nesrećo“ od Crvene jabuke, svoj uspon doživljava od 2006. godine, kada i počinje da se pojavljuje po brojnim festivalima sa kojih je poneo i značajne nagrade.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA