Mlađa je od nje, a igra joj majku: 18 puta kada godine glumaca nisu značile ništa

Ovo su najneobičniji slučajevi

  • 4
Serije Printskrin: YT/dorune, NOVA TV, RTS, Promo

Pojedinim gleda0cima u "Vrisku" nisu bila toliko zastrašujuća ubistva, koliko činjenica da su američki srednjoškolci izgledali toliko dobro i odraslo. Naravno, razlog tome bio je taj što tinejdžere nisu igrali tinejdžeri. Nev Kempbel imala je 23 godine, Dru Berimor 22, a Skit Ulrih čak 26 u vreme kada je poznati horor objavljen, te ne čudi što na njima nije bilo znakova puberteta.

I u serijama, i u filmovima zapravo je veoma česta pojava da klince ne igraju klinci, a čak i kada se to desi, devojčici od 15 godina daju partnera koji je prilično stariji od nje. Mirka Vasiljević pričala je nedavno kako ta prva glumačka iskustva nisu nimalo laka, ako pride imate i scene ljubljenja.

Slično se dešava i iskusnijim glumicama. Kada su Ema Stoun i Kolin Firt glumili ljubavni par u filmu Vudija Alena "Magija na mesečini", ona je imala 25 godina, a on 53 i to nikome nije smetalo. Pojedini su se, s druge strane, pobunili kada je neosporna lepotica Monika Beluči zavela Danijela Krejga u filmu "Spektra", jer je ona "starija žena". Sam Krejg bio revoltiran komentarima.

- Ona nije "starija žena" već žena mojih godina. Pričamo o Moniki Beluči, zaboga! Kada neko kao što je ona želi da igra Bond devojku, svi treba da se smatramo srećnim - kazao je svojevremeno.

Ipak, Krejg (53) će u "Nema vremena za umiranje" biti uparen sa Leom Sedu (35).

A njihove razlike u godinama nisu čak ni najluđe. Dešavalo se i da glumica koja je godinu dana mlađa od koleginice igra njenu majku ili da razlika između deteta i roditelja bude svega nekoliko godina. Ovo su najneobičniji slučajevi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kela

    6. mart 2021 | 19:35

    I Marija (Rialda Kadric) je bila samo 4 god starija od (Mise)Nikole Koje pa mu je glumila majku u Zikinoj Dinastiji

  • Nikola

    6. mart 2021 | 17:46

    У Породичном благу, Зорка је старија од својих родитеља Паје Трошка и Сиде.

  • Yhjjj

    6. mart 2021 | 19:52

    U Djekni, Radosav je u stvarnom zivotu bio stariji od svog oca Miladina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA