Premijere MAC nastupa iz novog ugla - svakog petka na jutjubu

Spektakularna scenografija, LED ekrani koji su se sklapali i rasklapali u vazduhu, najveći laser šou ikada do sada izveden na ovim prostorima – sigurno je da svi pamtimo kako su izgledali nastupi na MAC ceremoniji

  • 0
Skymusic Foto: Live Production/Skymusic

Ipak, usled kompleksnosti glamuroznog događaja u Areni, i nemogućnosti da svaki detalj zahtevne produkcije bude prikazan na malim ekranima, organizatori su rešili da fanove MAC-a obraduju YouTube premijerama nastupa, koje će doneti jedan novi doživljaj MAC-a gledaocima.

- Fanovi MAC-a već mesecima na društvenim mrežama izražavaju želju da vide pojedinačne nastupe. Svi oni detalji koje možda niste primetili sedeći na svom mestu u Areni ili gledajući prenos na malim ekranima, biće stavljeni u prvi plan kada je reč o YouTube premijerama. Biće jako zanimljivo videti tako osvežene nastupe. – kažu u Skymusicu.

Skymusic Foto: Live Production/Skymusic

Organizatori takođe naglašavaju da je jedna od ideja MAC YouTube premijera i ta da u vreme ograničenog kretanja, kada nam nedostaju muzika i koncerti, priušte gledaocima zabavu i opuštanje petkom uveče uz njihove omiljene izvođače.

Premijere pojedinačnih nastupa izvođača sa MAC-a su svakog petka u 19h na YouTube kanalu MAC /Music Awards Ceremony.

Prva YouTube premijera večeras biće nastup Senide, prošlogodišnje dobitnice Golden MAC priznanja kao i priznanja za najbolju trap numeru, koja je nastupila sa pesmom “Mišići”.

Premijera će biti emitovana u 19h na OVOM linku

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA