DALEKO, VISOKO: Poslednji neobjavljeni snimak nastupa Sanje Ilića i Balkanike, u Love&Live studiju

Posle kultne "Princeze" i vanvremenskog hita "Moj Bog ima plave oči" objavljujemo poslednji snimak uživo nastupa Sanje Ilića i Balkanike, u studiju Telegraf musica. I to baš pesmu - Daleko, visoko. Tamo gde mogu samo najveći, poput tebe, dragi naš Sanja

  • 0

Jedan od najvećih umetnika sa ovih prostora otišao je daleko...visoko...tamo gde će njegova vrhunska umetnost postati besmrtna. Sanja Ilić, napustio nas je 20 dana pre svog 70. rođendana, izgubivši bitku od korone. A pre samo nekoliko meseci, nasmejan, vedar, raspoložen i duhovit bio je gost u našem studiju, i u pratnji devojaka i momaka iz grupe "Balkanika" uživo nam je priuštio zadovoljstvo i učinio čast da tri fenomenalne pesme odsvira uživo u našem Love&Live studiju.

Posle kultne "Princeze" i vanvremenskog hita "Moj Bog ima plave oči" (Plava ptica), danas ćemo objaviti poslednji snimak uživo nastupa Sanje Ilića i Balkanike, u studiju Telegraf musica. I to baš pesmu - Daleko, visoko. Tamo gde mogu samo najveći, poput tebe, dragi naš Sanja.

Sanja Ilić Foto: Nikola Tomić

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica.

Telegraf music

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA