Ove subote u "Studiju" : Đule Van Gog, Stefan Milenković, Petar Grašo i Tonči Huljić

RTS1, subota 3.april u 21.00

  • 0
SkyMusic

Foto: SkyMusic

Ove subote, 3. aprila, u 21 sat na RTS1, voditelji Bojan Ivković i Slavko Beleslin u emisiji "Studio" ugostiće Đuleta Van Goga, Stefana Milenkovića, Petra Grašu i Tončija Huljića.

Naravno, neće izostati još poneko iznenađenje i upravo taj segment, uz nesvakidašnji muzički repertoar,  već postaje zaštitni znak ove emisije.

Prošlonedeljno, drugo izdanje muzičkog šou programa Studio, u kome su gostovali Kiki Lesendrić, Tijana Dapčević, Gorica Popović i Sky Cellos, još jednom je pokazalo kako izgleda kada se spoje vrhunska produkcija, omiljeni izvođači i novi, neobični aranžmani pesama koje publika širom regiona već decenijama sluša i voli.  Skrivena kamera za voditelje, omaž Đorđu Balaševiću, spektakularna scenografija, balerina koja lebdi i pleše u vazduhu iznad scene – samo su neki od momenata koji su oduzeli dah i izazvali jake emocije u prošlog emisiji, pa gledaoci s nestrpljenjem iščekuju naredno izdanje ovog muzičkog šou programa koji pomera granice.

U svakoj epizodi emisije "Studio" bude i po neko iznenađenje, kako za gledaoce tako i za goste emisije, (pa čak i za voditelje) - te ni ovoga puta ni taj segment neće izostati. Deo tog iznenađenja će ovoga puta biti jedan od najboljih svetskih violonista Stefan Milenković i to u potpuno drugačijem, neobičnom izdanju.

Nastao iz prve regionalne dodele muzičkih priznanja, manifestacije Music Awards Ceremony (MAC), TV projekat „Studio“ promoviše regionalnu muzičku saradnju, sapajajući umetnička dela i vrhunsku tehničku produkciju u celinu koja predstavlja veliki iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV formate.

Studio, SkyMusic

Foto: SkyMusic

- Oduševljen sam! Toliko energije, profesionalaca, i sve ide glatko. Fenomenalno, zaista sam oduševljen i mogao bih ovako još pet dana! - rekao je Stefan Milenković nakon snimanja emisije i dodao:

- Tajna je u tome kako naći balans - da prilikom snimanja emisije postoji spontanost koju ima živi nastup. Ono što mi se ovde posebno dopada je to što je zadržana suština živog nastupa. Mislim da se to jako dobro i čuje i vidi u ovoj emisiji.

Studio, SkyMusic

Foto: SkyMusic

Pesme grupe "Van Gog" već decenijama slušaju sve generacije, a fontmen Zvonimir Đukić Đule će neke od svojih najvećih hitova, samo za "Studio"-  izvesti u novim aranžmanima i podariti im potpuno novu energiju.

- Ova emisija čak prevazilazi možda i neke evropske modele televizijskih formata. Pripreme su tekle spontano i ovo je bio jedan od onih momenata u kojima smo poželeli da nekim starim pesmama udahnemo novi život, da proverimo njihovu "kalorijsku vrednost"- kako se one snalaze u današnjem trenutku, da im damo neki novi stilski prizvuk... - rekao je Đule.

Petar Grašo i Tonči Huljić privatno se druže i sarađuju već 25 godina i iz tog prijateljstva nastali su brojni veliki hitovi, od kojih ćemo nekoliko, samo u emisiji "Studio" čuti u novim aranžmanima.I  to nije sve- imaćemo uvid i u kreativni proces "iza scene", prilikom rada dva muzičara na numerama za ovu emisiju.

Studio, SkyMusic

Foto: SkyMusic

Osim najvećih domaćih i regionalnih zvezda, svaka emisija "Studio" predstavlja i po jednog mladog, talentovanog izvođača. Pesmu koja je specijalno komponovana za Studio, ove subote  3, aprila u emisiji "Studio" izvešće mlada pevačica Hristina.

U narednih 12 epizoda, svake subote, Studio će ugostiti najveća muzička imena sa ovih prostora, među kojima su S.A.R.S, Dino Merlin, Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga, Dženan Lončarević, Tropico Band, Hurricane, Aleksandra Radović, Sara Jo i mnogi drugi.

Ako ste propustili prve dve emisije "Studio" možete ih pogledati putem multimedijalne platforme RTS Planeta na ovom linku kao i na Yutube kanalu RTS Zabava (cele emisije i pojedinačno, sve pesme).

(Telegraf.rs/PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA