Grupa "Van Gogh" 3. aprila u emisiji "Studio" na RTS-u: Pogledajte kako su najavili gostovanje

- Spremni za let? Ok, vežite se, polećemo - rekao je vidno raspoloženi Đule

  • 1
Van Gogh Van Gogh Foto: Skymusic

Neobičan i originalan "muzički eksperiment" se nastavlja i ovog vikenda u okviru emisije "Studio" ( RTS1) , kada će na sceni kreiranoj po svetskim standardima i specijalnim akustičnim performansama od 21h zablistati visprena muzička trojka Đule, Srba i Gaga - članovi kultnog rok sastava "Van Gogh".

U neprikosnovenoj produkciji i sa potpuno novim aranžmanima starih pesama, bend će izvesti tri svoje pesme, posle godinu dana od karantinskog maratonskog live koncerta koji su fanovima priredili iz svog "kućnog" studija.

Van Gogh Van Gogh Foto: Skymusic

Lider benda Zvonimir Đukić je u uoči emisije, zajedno sa Srbom zasvirao na akustičnoj gitari, najavljujući da će se u opusu numera koje će izvesti na bini svetskog kalibra naći i jedna obrada, njemu najomiljenija pesma! Najavljujući nastup benda, Đule je vidno raspoložen, izjavio:

"Spremni za let? Ok, vežite se, polećemo, neka nam se čula dotaknu, ne dozvolimo ovom vremenu i pošasti koja nas je zadesila, da nas otuđi. Uživajte u muzici!"

Podsetimo, nastao iz prve regionalne dodele muzičkih priznanja, manifestacije Music Awards Ceremony (MAC), Studio promoviše regionalnu muzičku saradnju, spajajući umetnička dela i vrhunsku tehničku produkciju u celinu koja predstavlja veliki iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV fotmate.

Van Gogh Van Gogh Foto: Skymusic

Studio je prvi muzički šou program koji je omogućio gledaocima da zavire „iza scene“ i vide kako njihovi omiljeni izvođači izgledaju u jednoj malo drugačijoj atmosferi - tokom samog rada na pesmama, odnosno novim aranžmanima koje kreiraju zajedno sa produkcijom Skymusic.

Pogledajte i najavu koju su snimili članovi grupe "Van Gogh":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahinja

    1. april 2021 | 16:55

    Isto ponavlja 20 godina, dojadio i Bogu i narodu. Muzika i tekstovi sve slabiji, nikakvi...Idite u penziju, niste ni Stonsi ni U2...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA