≫ 

Đorđe Balašević je jednu pesmu napisao za svoju prvu ljubav: Sada je poznata pevačica

U pitanju je numera koja datira iz 1979. godine

  • 5
Koncert Đorđe Balašević Novi Sad maj 2012.

Đorđe Balašević Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Slavni kantautor Đorđe Balašević, koji je preminuo 19. februara 2021. godine od posledica korona virusa, napisao je veliki broj pesama koje se rado slušaju. Jednu numeru je napisao za svoju prvu ljubav, koja je danas poznata pevačica, a u pitanju je Bilja Krstić.

Naime, u pitanju je pesma "Jedan Saša iz voza" grupe "Rani mraz", iz davne 1979. godine. Đole i Bija su, kao što je poznato, bili u ovom sastavu.

Bilja Krstić

Bilja Krstić Printscreen/Youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Bili su prijatelji, čak i kumovi. Iako je bila njegova prva ljubav, Đole je uplovio kasnije u vezu i brak sa Oliverom Balašević, a Bilja Krstić sa glumcem Tihomirom Arsićem.

Đorđe Balašević - "Jedan Saša iz voza":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    13. april 2021 | 17:40

    Mnogo mi je zao Bilje Krstic , predivna je zena i bas nije imala srece . Udajom za onog arsica se nije usrecila , a ne bi bas I da je ostala sa balasevicem , ni jedan nije za ovako divnu , prijatnu , dragu Bilju I predobru umetnicu .

  • Slavica

    14. april 2021 | 07:43

    Zao mi je Bilje,jer je jedna divna osoba.Bila je Djoletova ljubav.Steta ! Ja sam generacija iz tog vremena i secam se..Mislim da ni jedno ni drugo nisu nasli srecu sa drugim partnerima.

  • Mutant

    13. april 2021 | 19:07

    Ajdeeeee.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA