≫ 

Alen Islamović došao u Beograd da snimi novu pesmu: Vakcinisao se i poslao jasnu poruku

- Da li imam nekih nus pojava? Nemam nikakvih. I dalje sam veseo, raspoložen za dobre svirke, za dobre koncerte - rekao je muzičar

  • 4
Alen Islamović

Alen Islamović Foto: Nikola Tomić

Legendarni pevač grupe "Bijelo Dugme" Alen Islamović iskoristio je svoju posetu Beogradu da snimi novu pesmu. Poznati muzičar je u izjavi za RTS naveo da se vakcinisao, a zatim je poslao jasnu poruku.

- Ja sam ovde u Beogradu, vakcinisao sam se i prvo što mi je najbitnije to činim zbog svoje porodice koju ću sačuvati, zbog svojih dragih prijatelja s kojima se družim i nalazim. Vakcina je potreba za sve danas, za sve ljude koji to žele i dobro bi bilo da to odrade i ućine - rekao je Alen i nastavio:

- Da li imam nekih nus pojava? Nemam nikakvih. I dalje sam veseo, raspoložen za dobre svirke, za dobre koncerte. Tako da, moja preporuka, vakcinišite se. Ja bih se zahvalio Republici Srbiji i prijateljima ovde u Srbiji i Beogradu koji su omogućili da se vakcinišem i da se osećam jako lepo, dobro i zdravo, i da se ponovo vraćam svom poslu - rekao je Alen Islamović.

Video: Alen Islamović otvorio dušu za Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA