Preminuo muzičar Petar Đurić

Bio je vlasnik i direktor muzičke kuće I.T.M.M. produkcija doo Beograd, koja je osnivač i član organizacije OFPS

  • 0
Petar Đurić Petar Đurić Foto: ofps.org.rs

Petar Đurić, nekadašnji vlasnik i direktor muzičke kuće I.T.M.M. produkcija doo Beograd, koja je osnivač i član organizacije OFPS, je preminuo, saopštila je Organizacija proizvođača fonograma Srbije (OFPS).

"Sa neizmernom tugom i žalošću primili smo vest da je 11.05.2021. godine iznenada preminuo naš dugogodišnji kolega i saradnik Petar Đurić.

Petar Đurić rođen je 28.11.1963. godine u Beogradu. Još od rane mladosti bavio se muzikom i već je od srednje škole imao bend. Bio je pevač u grupi Ana Marija, koja se proslavila svojim hitom Zašto decači plaču.

Počev od 1996. godine bio je vlasnik i direktor muzičke kuće I.T.M.M. produkcija doo Beograd, koja je osnivač i član organizacije OFPS. Takođe, od 2012. godine bio je vlasnik, a potom i direktor muzičke kuće Maxi music doo Beograd, koja je takođe dugogodišnji član organizacije OFPS.

U periodu od 2006. do 2019. godine uspešno je obavljao funkciju direktora organizacije, a potom od 2019. godine do danas bio je na mestu savetnika direktora i predsednika Nadzornog odbora. Svojim doprinosom u radu i svojim stručnim znanjem i sposobnostima u mnogome je uticao na razvoj i uspeh organizacije OFPS.

Sve kolege i saradnici sećaće ga se po njegovoj stručnosti za oblast autorskog i srodnih prava, ali pre svega po njegovom vedrom duhu, pozitivnoj energiji koju je nesebično širio i toplini koju je u sebi imao.

Organizacija OFPS izjavljuje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima Petra Đurića.

Sahrana će se obaviti u petak 14.05.2021. godine u 11 časova na groblju Orlovača.", navodi se u objavi OFPS.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by OFPS (@ofpssrbija)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA