≫ 

Svetska zvezda INNA za Telegraf.rs: Otkrila hoće li opet doći u Srbiju, koje pesme joj najviše znače

INNA je u intervjuu otvorila dušu za naš portal

  • 0
Gromee x INNA INNA Foto: Promo

Dolazi iz naše susedne zemlje, Rumunije, a već odavno je stekla status svetske zvezde. INNA je neko čije ime je odavno poznato u svetskim muzičkim krugovima, a njeni hitovi kao što su "Hot", "Sun Is Up", "Amazing", "More Than Friends" i drugi se i dan danas slušaju.

Ekipa portala Telegraf.rs imala je priliku da uradi intervju sa ovom zvezdom, koja ima fanove širom sveta. INNA je sa nama pričala o aktuelnom singlu "Cool Me Down", koji je uradila zajedno sa poljskim muzičarem Grumijem (Gromee), o problemima koje je napravila pandemija korona virusa sa nastupima, njenim čuvenim pesmama, saradnji sa drugim svetskim zvezdama, kao i ponovnom dolasku u Srbiju.

  • Objavili ste pesmu "Cool Me Down" sa poljskim di-džejem Grumijem. Neki kažu da je ta numera već letnji hit. Šta očekujete od ove pesme, da li ste zadovoljni?

INNA: Drago mi je što zvuči kao svetski hit. To je pesma koji volim, jaka je, sveža, ima dobru vibraciju, tera te da igraš. Nadam se da ćete uživati u njoj i da ćete je slušati na "repeat"!

INNA i Gromee - "Cool Me Down":

  • Da li nas očekuje još Vaših pesama tokom ove godine? Da li planirate album?

INNA: Da, radim na albumu koji će izaći ove godine! Veoma sam ushićena! Do tada, uživajte u mom albumu "Heartbreaker"!

  • Kako provodite vreme tokom pandemije korona virusa? Kao što je poznato, muzičari su u nezavidnoj situaciji, budući da skoro nema nastupa. Kako biste Vi rešili situaciju sa nastupima? Da li biste počeli sa nastupima, sa poštovanjem mera? Ili biste sačekali da se situacija sredi?

INNA: Bilo je to teško vreme i još uvek je. Netipično je i promenilo je naše živote. Zaista se nadam da će se ova situacija uskoro završiti i da će vlasti imati najbolja rešenja da nam vrate život korak po korak. Nedostaju mi moji koncerti, nedostaju mi putovanja, bio je to suštinski deo mog života.

  • Bili ste i nastupali u Srbiji nekoliko puta. Šta Vam se najviše dopalo? Koju poruku imate za srpske fanove? Kada možemo da Vas ponovo očekujemo u Srbiji?

INNA: Energija i ljubav koju sam osećala od publike, to je nešto što je neprocenjivo. Nadam se da se vidimo uskoro na jednom od mojih nastupa. Do tada, uživajte u životu i čuvajte se!

  • Sarađivali ste sa mnogim svetskim zvezdama kao što su Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magan, J. Balvin, Yandel ... S kojom od tih zvezda je bila najteža saradnja, a s kojom najlakša?

INNA: Nijedna od tih saradnji nije bila teška, oni su talentovani profesionalni umetnici koje cenim mnogo.

INNA i Pitbull - "Good Time":

  • S kim biste voleli da radite u budućnosti?

INNA: Lista je velika i nadam se da ću korak po korak ispuniti moje snove. Jedna od umetnica koju cenim i s kojom bih volela da sarađujem je P!nk.

  • Koju Vašu pesmu najviše volite i zašto? Da li možete da nam ispričate neku anegdotu vezano za (Vaše) hitove kao što "Amazing", "Sun Is Up", "Deja Vu", "Nirvana", "More Than Friends"...?

INNA: Pa, to je teško pitanje. Ne mogu da kažem da imam omiljenu pesmu, svaka od njih predstavlja momenat u mojoj karijeri i sve su važne. Posebno "Hot", koja je bila moji debitantski singl. Takođe, "Sun Is Up" je veoma važna, zato što je drugi veeeeliki hit, takođe "More Than Friends" ili "Cola Song".

INNA - "Sun Is Up":

  • Da niste muzička zvezda, koju biste profesiju odabrali? Šta biste radili u životu da niste muzičar?

INNA: Da dajem glas crtanim likovima. Volim to da radim.

  • Kakva je INNA privatno? Šta volite najviše da radite?

INNA: Ja sam druželjubiva, srećna, volim da sam okružena prijateljima. Volim da putujem, da se opuštam, da vozim skejtbord, da se zabavljam, da idem u teretanu.

  • Koliko često imate flešbekove (FLASHBACKS) i o čemu su?

INNA: Veoma često. Za ovaj intervju, imam mnogo flešbekova, zato što moram da se setim mnogih stvari i da mislim o njima.

INNA - "Flashbacks":

  • Ko je Vaš omiljeni partner za "večeru za zalazak Sunca“?

INNA: Moj dečko.

INNA - "Sunset Dinner":

  • Šta Vas "uzdiže" svaki dan u Vašem životu?

INNA: Muzika, ljudi oko mene, ljubav.

  • Navedite 3 stvari koje Vam padnu na pamet kad razmišljate o jednom od vaših najvećih hitova "INNdiA"?

INNA: Seksi video, pesma koja je veoma popularna u Turskoj i devojka INNdiA.

INNA feat. Play & Win - "INNdiA"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA