≫ 

Nasilje u školi, uznemirujuće scene i eksplozija: Lindeman šokirao novim spotom - "Ja mrzim decu"

Spot nije za one lakog srca i stomaka

  • 0
Til Lindeman Til Lindeman / Printskrin: YT/Till Lindemann

Frontmen Ramštajna Til Lindeman objavio je novi, šokantni video za svoj prilično uznemirujući singl ,,Ich Hasse Kinder" (Ja mrzim decu). U novom materijalu Lindeman nudi sve što se od njega očekuje - nasilje, krvoproliće, eksploziju i romansu.

Snimljen u Moskvi, ovaj video takođe ima i političku konotaciju. Lindeman povraća kraj Kremljina, dok se u drugoj sceni vidi Vladimir Lenjin koji krvari iz svojih očiju. Deca su obučena i salutiraju tako da podsećaju na male pionire. Ipak, slike nasilja su dominante, te tako nekom čoveku nogu seku testerom, dok drugog bacaju sa balkona. Šake se odstranjuju sekirama, a vršnjačko nasilje je sveprisutno. Spot nije za one lakog srca i stomaka, a fanovima i poznavaocima Lindemanove filozofije da šokira kako bi ukazao na važne društvene probleme, to nije ništa novo.

Tilov duboki glas i tekst koji nikoga ne štedi čine ovo vizuelno i audio iskustvo još zlokobnijim.

Dok će singl fizički moći da se kupi od 9. jula, pevač i tekstopisac Ramštajna ima još jedan projekat sa strane - Lindemann, na kome je do skoro sarađivao sa producentom Piterom Tegtgrenom. Lindemann je objavio koncertni film ,,Live i Moscow", koji je baš kao i ,,Ich Hasse Kinder" režirao Sergej Grej. Film je snimljen neposredno pre pandemije, a obuhvata materijal i sa dva Lindemanova LP-a, ,,Skills in Pills" i ,,F & M".

Muzičar i pesnik, koji ima ogromnu bazu fanova u Rusiji, nedavno je objavio i pesmu na ruskom ,,Любимый город" (Voljeni grad), koji će biti deo filma ,,Девятаев" ili ,,V2. bekstvo iz pakla", zaosnovanog na autobiografiji poznatog sovjetskog pilota Mihaila Devjatjeva, koji je tokom Drugog svetskog rata bio zarobljen od strane nacista.

Video: Frontmen Ramštajna ponovo zapanjio svet, ovoga puta na promociji knjige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA