AC/DC ostao zarobljen u kristalnoj kugli: U novom spotu stigla ih je "Witch’s Spell"

For Those About to Rock stigao je novi spot

  • 0
AC/DC AC/DC / Printskrin: YT/AC/DC

Zarobljeni u kristalnoj kugli, utisnuti u tarot karte, sve u svemu, omađijani veštičjim činima jesu članovi benda AC/DCnovom spotu za pesmu  “Witch’s Spell”, sa albuma "Power Up".

U videu ujedinjena postava legendarnog benda - Brajan Džonson, Angus Jang, Klif Vilijams, Fil Rud, zajedno sa Stivijem Jangom, animirana je i, na radost fanova, rokaju kao nekad.

Album "Power Up" obeležio je, inače, povratak Džonsona, Vilijamsa i Ruda u AC/DC, nakon što su sva trojica napustila grupu iz različitih razloga. Kada je novi materijal objavljen u novembru, naišao je na hvale kritičara, mada zbog pandemije rokeri nisu mogli da ga predstave na turneji.

Džonson, koga je na prošloj turneji 2016. godine zamenio Aksel Rouz zbog problema sa sluhom, vratio se u punoj formi. On se nedavno pridružio Fu Fajtersima na njihovom nastupu "Back in Black" tokom televizijskog koncerta, i publici kraj malih ekrana pružio puno AC/DC iskustvo.

I nije bio jedini. Još jedan pevač koji je potpuno savladao AC/DC klasike, 7-godišnji Hesus del Rio, ostavio je publiku zabezeknutu kada je prošlog meseca na dečjoj verziji takmičenja "The Voice" u Španiji zapevao "Highway to Hell".

Ali pre nego što pogledate Hesusa, vratite se gore i ošacujte "Witch's Spell", pa nam javite utiske u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA