≫ 

Manu Čao ima vanvremenske hitove, a da li ste znali da mu je spot za jednu pesmu režirao Kusturica?

Čuveni muzičar danas, 21. juna, slavi 59. rođendan

  • 0
Manu Čao i La Ventura bend na Egzitu Manu Čao Foto: Milena Đorđević

Slavni muzičar Hose-Manuel Tomas Artur Čao, poznatiji kao Manu Čao, slavi danas, 21. juna, svoj 59. rođendan. Tokom bogate karijere, koja i dan danas traje, izbacio je brojne hitove koji su ostali vanvremenski i koji se rado pevaju, kao što su "Mala vida"(koja je nastala kod je bio u bendu "Mana Negra"), "Bongo Bong", "Me Gustas Tu", "Je ne t'aime plus", "Welcome To Tijuana" i druge.

Manu Čao je više puta bio u Srbiji, a u našoj zemlji je održao nastupe za pamćenje, na Exit festivalu, Beogradu... Takođe, imao je u nekoliko navrata i saradnju sa Emirom Kusturicom. Ako niste znali, poznati srspki reditelj je režirao spot Manua Čaoa za pesmu "Rainin In Paradize" sa albuma "La Radiolina", koji je izašao 4. septmebra 2007. godine.

Pogledajte i spot za pesmu  "Rainin In Paradize" koji je režirao Emir Kusturica:

Inače, ono što je od ranije poznato jeste da se numera "La Vida Tombola" Manua Čaoa našla u dokumentarcu "Maradona" Emira Kusturice o slavnom argentinskom fudbaleru Dijegu Armandu Maradoni.

Manu Čao - "La Vida Tombola":

Inače, Manu Čao je 2019. godine posetio Srbiju, tačnije Staru planinu, gde je podržao narod i u Toplom Dolu napravio mini-koncert.

Koju pesmu Manua Čaoa najviše volite?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA