Grmeće Kalemegdan: Kerber i Goblini na Belgrade Fort Festu

Redovna cena karata biće 1.500 dinara, odnosno 2.000 dinara na veče održavanja festivala

  • 1
Beogradski Bir Fest, Beer fest, Kerber

Grupa Kerber / Foto: Nikola Tomić

Ne samo da su dugoočekivani bili koncerti uopšte, već i nastupi bendova koji će da budu nosioci novog festivala koji se rađa u Beogradu! "Kerber" i "Goblini" obeležiće prvo izdanje "Fort Festa" koji se odigrava 9. i 10. jula 2021. u srcu grada - na Kalemegdanskoj tvrđavi.

- Korona je za nas bila zatvor, u pravom smislu. Zakazani koncert je naša velika radost. Zver je opet na slobodi. Kalemegdan, simbol Beograda i Srbije, oduvek pravo mesto za rokenrol žurke. Konačno LIVE - kazao je Goran Šepa Gale, frontmen Kerbera, pred veliki beogradski koncert u okviru "Belgrade Fort Festivala" na kojem će nastupiti 9. jula.

"Kerber" ima još jedan veliki razlog za slavlje - 40 godina benda! Ovaj značajan jubilej započeli su objavljivanjem novog singla "Bestraga sve", a sudeći prema komentarima, publika je željno iščekivala novi "Kerber". Jedan od komentara, koji se posebno izdvojio na Jutjubu, kaže: "Svi rok bendovi se promenili, svi! Samo je Kerber ostao dosledan i veran sebi. E, to je snaga!".

U punoj snazi "Kerber" planira da izađe pred beogradsku publiku 9. jula! Prvog dana "Belgrade Fort Festa, Kerberu će društvo praviti Nenad Zlatanović sa grupom Texas Flood.

Nosioci programa drugog dana "Belgrade Fort Festa" biće grupa "Goblini", koji su posle šest godina diskografske pauze objavili hvaljeni album "Jednina". Pandemija ih je sprečila da ga promovišu onako kako to najbolje znaju i kako priliči ovoj ekipi. Zato će i album "Jednina" i ostali hitovi "Goblina" da zagrme sa Kalemegdana 10. jula.

- Ti si taj koga čekaju da menja - kažu Goblini na jednom od najvećih hitova sa aktuelnog albuma, i 10. jula će oni biti ti koji će promeniti dosadašnje stanje tišine i mirovanja - spektaklom koji pripremaju označiće povratak na velike bine među svoju brojnu publiku.

Nastup domaćeg benda “Goblini” na Egzitu

Grupa Goblini / Foto: Milena Đorđević

Pank rok feštu koja se sprema drugog dana "Belgrade Fort Festa" uveličaće i "Six Pack", koje Beograđani nemaju često prilike da vide uživo, ali i PSI i "Petar Pan".

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima i tickets.rs, kao i putem DD Tickets sistema.

Promotivni kontigent dnevnih ulaznica dostupan je po ceni od 1.200 dinara, u ograničenom tiražu.

Redovna cena biće 1.500 dinara, odnosno 2.000 dinara na veče održavanja festivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA