≫ 

Počeo Arsenal fest: Nakon godinu dana pauze, otvorena letnja festivalska sezona

Ulazi se uz zdravstvenu proveru, pa je osim karte i dobrog društva potrebno poneti i zdravstvenu kovid potvrdu

  • 0
Bajaga i intruktori, Arsenal fest, prvi dan Foto: Mateja Beljan

Grmljavina iz Kneževog arsenala "oterala" je oluju koja je večeras pretila da pokvari zabavu na prvom velikom letnjem festivalu nakon korona krize koja nas je potresla ove i prošle godine.

Munje su parale nebo nad Šumadijom, a onda je zagrmela muzika - oblaci su se iznenada razlišli, a posetioci su okupirali sve tri bine na Arsenal festivalu. Pravo oduševljenje na samom startu priredili su Partibrejkersi, a masa željna dobrog provoda, koja skače dok svetlo sa bine treperi, a muzika gruva, podizala je ruke u vis. Godinu i po dana bez muzike - Arsenal je prekinuo tišinu.

- Čuvajte se ljudi, život je jedan - poručio je Cane i nastavio da zagreva publiku na samom startu trodnevnog spektakla.

Bajaga i Instruktori su sa bine, nakon što su otpevali "Ni na nebu ni na zemlji", poručili da "ovo nije onlajn koncert".

- Zahvaljujući festivalu, publika je na Arsenalu - poručili su.

Dok publika oduševljeno skače sa rukama u vazduhu, ovaj bend nastavio nastup simbolično, pesmom "Ovaj svet se menja".

Festival se održava u neobičnom industrijskom komplelsu iz 19. veka, što mu daje posebnu čar. Između bina ima dovoljno prostora za predah, pa ljudi uživaju u piću na klupicama čekajući nastup omiljenog benda ili možda

dragu osobu.

Nakon Partibrejkersa, na večerašnjem izdanju festivala na glavnoj bini nastupiće Bajaga i Instruktori, kao i gosti iz Hrvatske - sastav Brkovi.

Na garden stejdžu publika ima priliku da večeras čuje bendove Darkshines, Keni nije mrtav, Kruševac geto, Bjesovi, KBO!, Obojeni program, Funk shui i Repetitor, dok će na Eksploziv DJ stejdžu nastupiti Goranche b2b Shoomadisco, Battric & Mivu, Runy, i Vladimir Aćić.

Ulazi se uz zdravstvenu proveru, pa je osim karte i dobrog društva potrebno poneti i zdravstvenu kovid potvrdu. Ulaz na festival moguć je uz potvrdu o vakcinaciji, PCR ili antigenskim testom ne starijim od dva danaa, dokazom o antitelima, ne starijim od tri meseca, a ukoliko nemate nijednu od spomenutih potvrda, možete da, uz ulaznicu i ličnu kartu uradite besplatni brzi test na ulazu ili nekoj od ostalih lokacija u gradu, predviđenih za to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA