Bajaga, Kolja, Ričard Bona, Artan Lili ove nedelje nastupaju u Beogradu

Bogat program i ove nedelje.

  • 1
Nikola Pejaković Kolja Nikola Pejaković Kolja / Foto: Nikola Tomić

Bajaga, Ričard Bona, Kolja, Artan Lili, Obojeni program, neki su od domaćih i stranih muzičara koji će obogatiti kulturni život prestonice narednih dana.

Bajaga i Instruktori nastupiće u petak na stadionu Tašmajdan, što će biti prvi solo koncert u Beogradu punog kapaciteta sa skoro 12 000 ljudi.

U organizaciji agencije GMR, Momčilo Bajagić sa svojim bendom i prijateljima Sašom Loknerom, Žikom Milenkovićem, Miroslavom Cvetkovićem i drugima napraviće presek karijere duže od 35 godina.

Večeras će u klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu nastupiti soul džez pop umetnik Ričard Bona sa pijanistom Alfredom Rodrigesom, u sklopu džez festivala Musicology Sešions.

Nikola Pejaković Kolja će sutra, 15. jula, ponovo svirati na sceni Letnje bašte rok kluba Fest u Zemunu, što je učinio i tokom 2020.

BitefArtCafe Summer Stage će nakon Ričarda Bone, sutra prirediti koncert "Drumbooty" - novi autorski projekat najtraženijeg bubnjara Peđe Milutinovića.

Muzički program multimedijalnog festivala “DEV9T” će se nastaviti sutra veče na prostoru Stare Ciglane, gde se inače i održava ovaj jedinstveni festival.

Kralj Čačka će svirati sutra, 15. jula, na radost mnogih ljubitelja koji su pratili njegove koncerte po Beogradu (Dom omladine, Beer fest) i po Srbiji na mnogim festivalima, a gosti ove noći će biti sastav “Horkestar”, alternativni hor.

Oboijeni program nastupa 16. jula, a popularni elektro pop rok bend “Artan Lili” obećava da će u subotu, 17. jula pored starih hitova pred publikom prvi put izvesti i neke nove pesme sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma.

Za sam kraj koncertnog dela festivala “Dev9t” 18. jula je ostavljen pop rok bend “Svemirko”.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA