"Bajaga i Instruktori" od kišnog dana napravili spektakl: Hiljade i hiljade ljudi uživalo u svirci

Ako niste bili, pogledajte kako je bilo na koncertu poznatog benda beogradskom "Tašmajdanu"

  • 3
Momčilo Bajagić Bajaga i instruktori, koncert na Tašu "Bajaga i Instruktori", koncert na Tašu Foto: ATA Images

Grupa "Bajaga i Instruktori" održali su na stadion "Tašmajdan" veliki beogradski koncert, a mnogobrojna publika, procenjuje se oko 6.000 ljudi, uživala je u hitovima čuvenog benda. Pre nastup legendarnog sastava, posetioce je zabavljao jedno poznato domaće rokenrol ime - Miodrag Bata Kostić.

Nakon svirke nekadašnjeg člana "YU grupe", na scenu su izašli Momčilo Bajagić Bajaga, Žika Milenković i ostali članovi "Bajage i Instruktora". Iako je bilo kišovito, održali su koncert za pamćenje.

Otvorili su ga pesmom "Grad", a zatim su počeli da se nižu ostali hitovi. Čule su se pesme "Berlin", "Godine prolaze", "Kad hodaš", "Lepa Janja, ribareva kći", "Verujem, ne verujem", "Plavi safir", "Muzika na struju", "Ti se ljubiš" i druge vanvremenske.

Naravno, "Bajaga i Instruktori" su izveli i neke numere novijeg datuma, kao što je ona "Ovaj svet se menja", kao i "Ni na nebu, ni na zemlji".

Budući da je bio ovo prvi veći beogradski koncert tokom ove pandemije korona virusa, publika je na ulazu morala da pokaže zeleni sertifikat ili antigenski test. Gužve nije bilo, a Bajaga i ostali "Instruktori" su bili na visini zadatka.

Kako je bilo na koncertu, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA