≫ 

Koncerti na Tašmajdanu odloženi za septembar

Koncerti Vlatka Stefanovskog, Masima Savića, kao i predstava Dragana Marinkovića Mace odloženi su u dogovoru sa Upravom Tašmajdana, Kriznim štabom i umetnicima

  • 7
Elina Garanča  Tašmajdan  opera Karmen Foto: Ilustracija/Tanjug/Beoinfo/ Predrag Mitić

Koncerti Vlatka Stefanovskog, Masima Savića, kao i predstava Dragana Marinkovića Mace, u dogovoru sa Upravom Tašmajdana, kriznim štabom i umetnicima, pomeraju se za nove termine u septembru.

Svi događaji će se i dalje održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije. Kupljene ulaznice važe i za nove datume, a ukoliko nekome oni ne odgovaraju mogu ih vratiti na prodajnim mestima Tickets.

Dragan Marinković Maca sa svojom urnebesnom hit komedijom "Kakva ti je žena, takav ti je život", koja je već uveliko osvojila region, će nastupiti u petak 17. septembra, Masimo Savić će svoje mnogobrojne hitove izvesti u subotu 18. septembra, a virtouz Vlatko Stefanovski i V3 trio u nedelju 19. septembra. Svi događaji počeće u 21 sat.

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadaju da ponuđene opcije odgovaraju posetiocima i sigurni su da će publika uživati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    17. jul 2021 | 13:58

    Odlozeno za septembar....tacnije citajte izmedju redova....odlozeno do daljnjeg...

  • Ziki

    17. jul 2021 | 12:43

    Jel to znaci da u septembru nece biti korone ili da ce tad da se zavrsi cetvrti talas?

  • Nesha

    17. jul 2021 | 13:39

    Pa sada (kao i proslo leto, i svako leto) je manje zarazenih, manja stopa smrtnosti..... Gde je logika da se nesto odlozi za septembar kada sa pojavom hladnijeg vremena skace broj obolelih i povecava se sansa za komplikaciju bolesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA