≫ 

Konačno: Nipplepeople stižu u Novi Sad i Beograd

Nakon brojnih pokušaja prošle godine, publika i elektro pop duo konačno zajedno

  • 2
Nipplepeople Nipplepeople Foto: Nemanja Đorđević

Elektro pop duo Nipplepeople održaće koncerte ovog leta u Novom Sadu i Beogradu, posle pauze od više od godinu dana izazvane epidemijom virusa korona.

Prvi nastup očekuje nas 13. avgusta u Promenadi u Novom Sadu (20,00h), a drugi 22. avgusta u beogradskoj Barutani (21,00h).

Karte za koncert u Novom Sadu, po ceni od 1,200 dinara mogu se nabaviti preko prodajne mreže www.gigstix.com, a karte za beogradski nastup, takođe po ceni od 1.200 dinara mogu se nabaviti preko prodajne mreže www.tickets.rs. Na oba koncerta će važiti i karte kupljene za odložene nastupe benda planirane u martu 2020. godine.

Na predstojećim koncertima bend će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima. Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla "Frka" i "Sutra" beleže milionske preglede na Youtube servisu. O njima ne postoji zvanična biografija i nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave.

Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su "Sutra", "Broj", "Bolji", "Ne volimte" i "Balkan Express".

Video: Koncert Radeta Šerbedžije Ne okreći se, sine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA