≫ 

Grupa Nemi Pesnik preko noći je osvojila publiku, a sada je pred nama njihov prvi album

Šarmantni singl "Koliko si luda" postao jeza kratko vreme pravi radijski hit, a slušaoci Radija Beograd 202 izbarali su ovu pesmu i za "Hit godine 2020"

  • 1
Nemi pesnik

Foto: Ustupljena fotografija/Milica ilić

Novosadski alternativni rok sastav Nemi pesnik je objavio debitantski album "Slobodna volja" i tako obeležio ovu godinu svojim singlovima "Minimalac" i "Okeani rozea".

Ovaj bend je, inače, imao priliki i da otvori glavnu binu ovogodišnjeg Exit festivala i doživi sjajne ovacije publike.

Šarmantni singl "Koliko si luda" postao jeza kratko vreme pravi radijski hit, a slušaoci Radija Beograd 202 izbarali su ovu pesmu i za "Hit godine 2020".

Pod okriljem izdavačke kuće Mascom, bend objavljuje seriju singlova - "Matematika", "Smajli", a  pesma "Okeani rozea" beleži veliko interesovanje radio stanica koje se bave rokenrolom, dok je singl "Minimalac" ponovo osvojio slušaoce Beograda 202 i postao "Hit nedelje".

Izlaskom albuma "Slobodna volja", bend sa jedne strane zaokružuje izuzetno uspešnu sezonu a sa druge nastavlja fenomenalnu avanturu i predstavlja niz

novih pesma video singlom "Slučajno".

- Izlazak prvog albuma donosi sa sobom onu vrstu uzbuđenja koju je teško opisati. U etar na neki način puštamo naše živote koji su pretočeni u deset

pesama. To nije jednostavno ali znajući koliko smo bili iskreni i posvećeni njima, sigurni smo da će te pesme naći svoj put do onih kojima su potrebne - izjavio je, povodom izlaska albuma, Milan Marković pevač benda Nemi Pesnik.

Nemi pesnik

Foto: Ustupljena fotografija/Milica ilić

Pesme su snimljene i miksovane u studiju "DoReMi" u Novom Sadu, a producent albuma je dobro poznati Peđa Pejić, u čiju biografiju je upisana saradnja sa legendarnim srpskim bendovima poput Eve Braun, Obojenog programa, Velikog prezira, Dece loših muzičara, Darkwood Dub-a i mnogih drugih

Album „Slobodan volja“ je dostupan na svim relevantnim striming servisima a video spot za pesmu „ Slučajno “ pogledajte na YouTube kanalu benda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA