≫ 

Nik Mejson, legenda grupe Pink Floyd, stiže u Beograd

Koncert projekta "Nick Mason’s Saucerful of Secrets" biće u Belexpo centru

  • 0
Nik Mejson, Nick Mason Foto: Promo/Sava centar

Nik Mejson, osnivač i bubnjar grupe Pink Floyd, potvrdio je da će naredne godine svirati u Beogradu. Naime, turneja "Nick Mason’s Saucerful of Secrets", koja se zbog pandemije korona virusa pomerala sa 2020. godine na 2021. pa potom na 2022. godinu, obuhvata i glavni Srbije, a kako piše Headliner, koncert će biti 1. juna 2022. godine u Belexpo centru.

Projekat "Nick Mason’s Saucerful of Secrets" debitovao je u maju 2018. godine u Londonu, što je bio prvi nastup Nika Mejsona od 2005. godine.

U pitanju je supergrupa u kojoj su i drugi poznati muzičari, kao što su Geri Kemp iz grupe Spandau Ballet, Li Haris iz The Blockheads, Gaj Prat, koji je sarađivao sa Pink Floydom, kao i Dom Beken.

Inače, “Nick Mason’s Saucerful of Secrets” se fokusira na najinovativnijoj fazi Pink Floyda, a očekuje nas koncertna improvizacija albuma "The Piper at the Gates of Dawn", "Obscured by Clouds"...

Ulaznice su u prodaji preko mreže Ticket Vision, kao i online na tickets.rs, po ceni od 3200 dinara za parter i 4900 dinara za mesto ispred bine.

Ulaznice kupljenje za koncert Nika Mejsona u Sava Centru, najavljen prvobitno za 2020, a onda i 2021. godinu, ostaju važeće i za novi koncert 2022. godine u Belexpo centru.

Oni koji imaju ulaznice u kategorijama od 3800, 4200, 4500 i 4900 dinara, imaće mesto u prostoru ispred bine, a oni koji imaju ulaznice od 2200, 2500 i 2900 dinara, moći će bez zamene da prate koncert iz partera.

Za one koji ne žele da zadrže svoje ulaznice, refundacija će biti moguća u periodu od 28. jula do 15. septembra, na tickets.rs blagajni Doma omladine i Ušća, kao i preko mejla office@tickets.rs za online kupljene ulaznice.

Ukoliko ste ulaznicu kupili na blagajni Sava Centra, a želite refundaciju, obratite se na mejl: charmserbia@charm-music.eu.

Video: Još jedan komšijski nastup Nikole Rokvića: Ovaj put na repertoaru je bila Molitva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA