Spremni za latino leto? Šakira i Kamila Kabeljo objavile nove pesme i spotove

Uz ovo će se đuskati na plesnim podijumima

  • 0
kamila kabeljo

Printskrin: YT/Vevo

Svetske zvezde Šakira i Kamila Kabeljo objavile su svoje najnovije singlove i spotove u izdanju diskografskih kuća Sony Music Latin/ RCA Records, odnosno Epic Records/SYCO, obe iz Njujorka, saopštio je izdavač - distributer za ceo region - Menart.

Kolumbijska pop zvezda i kantautorka Šakira, vraća se na scenu novim, eksplozivnim singlom ”Don''t Wait Up” uz atraktivan video spot.

U pitanju je moderna, dinamična pesma koja oslobađa i poziva na plesni podijum, a autori pesme su Jan Kikpatrik i Emili Voren.

- Uzbuđena sam što mogu da podelim sa vama moju novu pesmu jer čim sam je čula u studiju znala sam da je savršena za leto, pogotovo letnje noći, kada ne želite da razmišljate šta će vam sutra doneti - kaže Šakira o svom novom singlu.

Pesmu prati video klip u režiji Varena Fua, snimljen na Tenerifama u Alabama odmaralištu sa prelepim pejzažima.

Šakira se na ovaj način vraća na tron pop karijere, tokom koje je posetila i Beograd i imala spektakl koncert u BG Areni 2011. godine.

Kubanska pevačica Kamila Kabeljo, tri puta do sada nominovana za nagradu Gremi, objavila je novu numeru “Don''t Go Yet”.

Autori singla su, osim pevačice i producenti Majk Sabat i Riki Rid, kao i Skot Haris, dok je na perkusijama priznati kubanski bubnjar Pedrito Martinez.

Ovo je prvo novo izdanje pevačice nakon dve godine od izlaska albuma "Romance", koji je dostigao prvo mesto na čuvenoj "Billboard 200" listi albuma i ostvario platinasti tiraž.

Singl “Don''t Go Yet” biće prisutan na trećem studijskom albumu "Familia", čiji se izlazak uskoro očekuje.

Osim u spotovima, pevačica će imati i prvu ulogu na filmu i to naslovnu rolu u novoj filmskoj ekranizaciji bajke "Pepeljuga” u režiji Keja Kanona, koja u bioskope dolazi 3. septembra.

Slavna pop muzičarka Kabeljo bila je četiri godine članica poznatog ženskog R''n''B benda "Fifth Harmony", nakon čega je započela uspešnu solo karijeru, izlaskom debi albuma "Camila" (2018).

Kamila Kabeljo

Kamila Kabeljo / Foto: Tanjug/AP

Taj CD doživeo je veliki uspeh, a singl “Havana” bio je jedan od najslušanijih te godine, što je za Kamilju značilo da je postala prvi solo izvođač sa tri istovremena prva mesta na listama singlova, albuma i Artista top 100.

Njen debi solo album je do sada devet puta obnovio platinasti tiraž.

U junu 2019. godine Kamila i Šon Mendes objavili su globalni hit “Senorita”, koji je kao najuspešniji debi u muzičkoj istoriji, oborio rekorde kada je žensko-muški duo u pitanju.

Tokom decembra iste godine Kamila je objavila drugi solo album "Romance" i ponovo je istovremeno zauzela tri prva mesta na Billboard listama singlova, albuma i izvođača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA