≫ 

Novac od obrade hita "I Will Always Love" Doli Parton je investirala u kraj gde žive tamnoputi ljudi

U pitanju su pare od obrade Vitni Hjuston

  • 0
Vitni Hjuston i Doli Parton

Vitni Hjuston i Doli Parton / Foto: Tanjug/AP, Wikimedia/Tech. Sgt. Cherie A. Thurlby, U.S. Air Force

Vitni Hjuston je 1992. godine obradila pesmu "I Will Always Love You" Doli Parton za potrebe filma "Telohranitelj". Numera je postala svetski hit i slušala se u čitavom svetu. Budući da je pesma "I Will Always Love You" njena, Doli Parton je dobila novac u vidu tantijema na ime autorskih prava.

Navodno, kantri zvezda je od te numere inkarisala čak 10 miliona dolara. Gostujući u emisiji  Watch What Happens Live, Partonova je otkrila gde je ulagala taj novac.

Doli je od fana dobila sledeće pitanje: "Šta je najbolje što ste kupili ili u šta ste uložili novac od honorara za pesmu "I Will Always Love You".

- Kupila sam veliki kancelarijski kompleks u Nešvilu - rekla je Doli i objasnila da je to deo u kojem živi tamnoputo stanovništvo, dodajući da je "tamnoputo područje grada“ bilo "utabano“.

Partonova je na taj način odlučila da razvije kraj u kojem živi tamnoputo stanovništvo.

- Kupila sam nekretninu u onom delu grada u kojem živi tamnoputo stanovništvo... I to je bilo izvan utabane staze sa 16. avenije i pomislila sam:"Pa, kupiću ovo mesto, ceo trži centar. "I pomislila:"Ovo je savršeno mesto za mene" - rekla je Doli i dodala:

- Samo sam mislila da ću biti ovde sa njenim ljudima, koji su i moji ljudi, pa mi se sviđa činjenica da sam potrošila taj novac na kompleks i mislim da je ovo kuća koju je Vitni sagradila - rekla je Partonova.

Vitni Hjuston - "I Will Always Love You":

Video: Američka kantri legenda je gej? Pa šta ako spavam sa najboljom prijateljicom?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA