≫ 

Rasplakala je svet teškom pričom, a zbog borbe sa rakom povukla se iz američkog "Talenta"

- Hvala vam na vašoj podršci, to mi mnogo znači. Ostanite sa mnom, uskoro će mi biti bolje. Ja planiram svoju budućnost, a ne svoje nasleđe - napisala je Džejn

  • 0
Ja imam talenat, Džejn Marcevski, Jane Marczewski Printskrin: Facebook/simoncowell
Ja imam talenat Džejn, poznatija kao Nightbirde, imala je pre dva meseca impresivan nastup u američkoj verziji takmičenja "Ja imam talenat" Printskrin: Facebook/simoncowell

Pre dva meseca publika širom sveta je imala priliku da upozna Džejn iz Ohaja. Ova sjajna devojka, koja nastupa pod umetničkim imenom Nightbirde (Noćna ptica), je u američkoj verziji "Ja imam talenat" otpevala svoju autorsku pesmu "It's Ok" ("Sve je ok") i oduševila i rasplakala žiri.

Džejn je ispričala tada da se bori sa teškom bolešću.

- Ne radim nekoliko godina, borim se sa rakom. Poslednji put kada sam proveravala, imala sam rak na plućima, na kičmenoj moždini i na jetri... Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i volela bih da to ljudi znaju kako je to sjajno - rekla je, sa mirnim osmehom na licu.

Podsetimo se njenog impresivnog nastupa u američkom "Talentu":

Nažalost, Džejn je bila primorana da se povuče iz takmičenja, što je saopštila na svom Instagram nalogu.

- Delim svoje srce sa svetom, učestvovanje u američkom "Talentu" je meni bila čast i ostvarenje sna. Moje gledište ovog leta je bilo zapanjuće. Kakvo čudo da se bol kroz koji sam prošla može pretvoriti u lepotu koja tera ljude širom sveta da širom otvore oči.  Od audicije moje zdravlje se pogoršalo i borba protiv raka zahteva svu moju energiju i pažnju. Žao mi je što objavljujem da neću moći da nastavim dalje u ovoj sezoni američkog "Talenta". Život ne daje uvek pauzu onima koji to zaslužuju - ali to smo već znali. Hvala vam na vašoj podršci, to mi mnogo znači. Ostanite sa mnom, uskoro će mi biti bolje. Ja planiram svoju budućnost, a ne svoje nasleđe. Prilično iscrpljena, ali još uvek imam snove - napisala je Džejn.

Sjajna pevačica dobila je poruku podrške od mnogih, kao i od članova žirija.

- Nedostajaće nam tvoja energija, tvoja strast i tvoj predivan glas u emisijama uživo. Cela porodica američkog "Talenta" te voli i navijamo za tebe - napisala je članica žirija Hajdi Klum.

- Evo za planiranje za svetlu budućnost, Džejn. Tvoja energija, tvoj osmeh i tvoj neverovatan glas će nedostajati emisijama uživo u američkom "Talentu", ali navijamo za tebe i tvoje velike snove - napisala je članica žirija Sofija Vergara.

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA