Odbrojavanje za Jelen Lovefest je počelo

Pozivamo vas na kvalitetno druženje, odličnu muziku i uživanje u dobro poznatom ukusu Jelen piva

  • 2
jelen lovefest vrnjačka banja

Foto: Promo/Jelen Lovefest

Samo nekoliko dana nas deli od Jelen Lovefesta, koji ove godine počinje u četvrtak 5. avgusta i traje do subote 7. avgusta, na dobro poznatoj lokaciji – u Vrnjačkoj Banji. Pod simboličnim sloganom “Back to life” posetioce očekuje odlična zabava na čak šest muzičkih bina, na kojima će nastupiti najveća imena elektronske muzike sa svetske i domaće muzičke scene. Pozivamo vas na kvalitetno druženje, odličnu muziku i uživanje u dobro poznatom ukusu Jelen piva.

Više od 100 izvođača spremno je za još jedan festival, a lepa i prijatna energija, kao i prirodno okruženje, obeležiće i ovogodišnu manifestaciju. Na festivalu će nastupiti: Apollonia, Call Super, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Jamie Tiller, Lakuti, Loco Dice, Marko Milosavljević, Michael Bibi, Nikola Vemić, Solar, Patrice Scott, Tama Sumo, Vladimir Ivković & Lena Wilikens, Zaltan, Telephones, Wiliam Djoko i mnogi drugi.

Važno je napomenuti da je Jelen Lovefest spreman da bezbedno i sigurno dočeka hiljade posetilaca iz celog sveta. Kao jedan od tvoraca inicijative "Safe Events Serbia" kreirao je specijalan protokol o merama bezbednosti na festivalima, koji je odobrio Krizni štab Republike Srbije, koji detaljno definiše ko sme da uđe na festival i pod kojim uslovima.

Jasno je propisano da na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    3. avgust 2021 | 11:59

    Talasi,imali ih

  • mihailovic

    3. avgust 2021 | 18:02

    """"Samo nekoliko dana nas deli od Jelen Lovefesta"""" __________________________________Kakav bre LOVEFEST ? Izbacite strane reci iz Srpskog pravopisa ! Deo Srbije kao da se stidi svog Srpskog pravopisa pa upotrebljava Engleske reci u Srpskom pravopisu sto je nedopustivo i sramno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA