Bubnjar grupe Offspring dobio otkaz jer nije hteo da se vakciniše protiv korone

- Nemam negativnih osećanja prema svom bendu. Oni rade ono za šta veruju da je najbolje za njih, isto što i ja činim za sebe - napisao je Pit Parada

  • 0
Pete Parada bubnjar grupe  The Offspring Pit Parada Foto: Profimedia/Corey Perrine/Getty images

Dugogodišnji bubnjar grupe The Offspring Pit Parada izbačen je iz benda jer nije hteo da se vakciniše protiv korona virusa. On se oglasio na Instagramu gde je potvrdio ove navode.

- Imam neke nesrećne i teške vesti da saopštim. Znam da bi mnogi moji bliski prijatelji i članovi porodice hteli ovo prvo da čuju privatno i izvinjavam se što javno svima javljam, ali ne znam kako bih vodio ovaj razgovor više puta - započeo je Parada u svojoj objavi i nastavio:

S obzirom na moju istoriju bolesti i profil nuspojava ovih vakcina, doktor mi je savetovao da se trenutno ne vakcinišem. Zarazio sam se virusom pre više od godinu dana, za mene je bio blag, pa sam uveren da bih se opet mogao nositi s njim, ali nisam siguran da bih preživeo još jednu rundu Gilen-Bareovog sindroma koji mi se dogodio nakon vakcinisanja. Dogodilo se to još u detinjstvu i s vremenom je postalo sve gore - napisao je muzičar i dodao:

Nedavno je odlučeno da moja blizina predstavlja nesigurnost u studiju i na turneji. To spominjem jer me nećete videti na nadolazećim nastupima - rekao je Parada i zaključio:

- Nemam negativnih osećanja prema svom bendu. Oni rade ono za šta veruju da je najbolje za njih, isto što i ja činim za sebe. Celoj porodici Offspring želim sve najbolje. Srce mi je slomljeno što neću videti svoju zajednicu s putovanja, a povezivanje s fanovima nedostajaće mi više nego što to mogu opisati rečima - naveo je muzičar.

Pit Parada postao je bubnjar grupe The Offspring 2007. godine. Bend se povodom ovih navoda nije oglašavao.

Evo i objave Pita Parade:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Pete Parada (@peteparada)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA