≫ 

Saradnja iz snova: Maneskin i Igi Pop u žestokoj verziji singla "I Wanna Be Your Slave"!

- Maneskin su podigli veliku prašinu, svi pričaju o našoj saradnji - rekao je Igi Pop

  • 0
Maneskin, Iggy Pop Foto: Promo
Maneskin, Iggy Pop Maneskin, Igi Pop Foto: Promo

Maneskin je jedna je od najslušanijih grupa prema podacima servisa Spotify, koja samo na ovoj platformi mesečno ima preko 51 milion strimova, a trenutna pozicija benda je preko 2.5 milijardi strimova kombinovanih na svim globalnim platformama!

Zato nema boljeg trenutka da italijanski fenomen predstavi saradnju koju su ovih dana zdušno najavljivali na svojim društvenom mrežama: uzbudljivu novu verziju singla "I Wanna Be Your Slave" sa legendarnim Igijem Popom!

Viktoria, Damiano, Tomas i Itan udružili su snage sa jednim od najvećih buntovnika rokenrola, stanarom Rock & Roll Hall Of Fame (zajedno sa bendom The Stooges) i dobitnikom Gremija za živortno delo. Blizak prijatelj i česti saradnik Dejvida Bouvija, Igi Pop je tokom svoje dugodišnje umetničke karijere sarađivao i sa imenima kao što su: Blondie, Simple Minds, Green Day, Alice Cooper ,New Order Ryuichi Sakamoto i Queens of the stone age.

Prosto nema idealnije kombinacije da doda dodatni gas hitu "I Wanna Be Your Slave"!

- Maneskin su podigli veliku prašinu, svi pričaju o našoj saradnji - rekao je Igi Pop.

- Takva je čast do Igi voli našu muziku i da je prihvatio našu ponudu da sarađujemo. Za nas je bilo dirljivo da ga čujemo kako pred nama peva "I Wann Be Your Slave", tako je moćan osećaj kada tvoju pesmu peva tako velilki umetnik, koji je istovremeno tako otvoren i ljubazan. Odrastali smo slušajući njegovu muziku i on nas je inspirisao da osnujemo bend , ali nam je još uvek neverovatno da smo imali priliku da ga upoznamo i da radimo sa njim - - navode iz grupe Maneskin.

Igi Pop i Maneskin - "I Wanna Be Your Slave":

Video: Kakve veze ima što je poljubio bubnjara: Uraganke o pobedniku Italijanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA