≫ 

Najveća filharmonijska senzacija – ponovo koncerti za bebe!

Sala Beogradske filharmonije će ponovo biti pretvorena u muzičku igraonicu

  • 1
Koncerti za bebe Foto: Promo/Beogradska filharmonija/Marko Đoković

Dugo očekivana vest koja će obradovati mnoge roditelje su novi koncerti za bebe u Beogradskoj filharmoniji, od 8 – 10 septembra, od 11 i 12.30 časova (Studentski trg 11). Bebe od nula do dve godine uživaće u posebnom programu koji zajedno sa orkestrom izvodi klavirski duo VooDoo pod upravom dirigenta Ivana Markovića.

Sala Beogradske filharmonije će ponovo biti pretvorena u muzičku igraonicu gde će bebe moći slobodno da se zabavljaju, ovoga puta uz zvuke „Karnevala životinja“, K. Sen Sansa. U jednom od najpopularnijih dela dečje muzičke literature, najmlađi će moći da čuju kako se kroz melodije i instrumente predstavljaju labud, kukavica, kengur, slon, kokoške, petlovi i mnogi drugi pripadnici životinjskog sveta.

Ograničeni broj ulaznica biće u prodaji od 6. septembra na biletarnici Beogradske filharmonije, od 10 č kao i preko filharmonijskog onlajn sistema, tako što jedna karta važi za jednu bebu i jednog pratioca. Koncertni termini od 11 časova za sva tri dana će biti u prodaji na blagajni na Studentskom trgu 11, dok će koncerti od 12.30 biti dostupni onlajn.

U skladu sa epidemijskom situacijom i svim merama za zaštitu zdravlja koje sprovodi Beogradska filharmonija, prisustvo koncertima koje se odnosi na roditelje, moguće je isključivo uz: potvrdu o potpunoj vakcinaciji; potvrdu o preležanoj infekciji izazvanoj virusom Kovid-19; potvrdu o negativnom PCR testu na Kovid-19, (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati).

Video: Gala koncert dirigenta Zubina Mehte i Beogradske filharmonij

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile lala

    1. septembar 2021 | 19:38

    Bravo i hvala Vidi li ovo naš ministar školstva. Moralo bi svako dete do završetka srednje škole bar dva puta da poseti ovakve predstave, balet i pozorište i muzej Kalemegdan. To država treba da finansira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA