≫ 

Majkl Strip iz R.E.M. progovorio o ponovnom okupljanju: "Nekim bendovima to bi mogao da bude razlog"

Njihova je odluka o raspuštanju benda bila konačna, a dodao je kako bi ponovni povratak verovatno bio samo zarađivanje para

  • 0
Majkl Stajp, R.E.M.

Foto: Wikimedia/Dr.Conati Roberto De Martino

Majkl Stajp, glavni vokal poznatog američkog benda R.E.M., potvrdio je da ponovnom okupljanju njegovog sastava nećemo svedočiti. Nadu je obožavatelja da će se iznova okupiti R.E.M. ugasio tokom intervjua za radijsku stanicu WNYC.

Bez okolišanja, Stajp je rekao da se bend nikad neće ponovo okupiti. Njihova odluka o raspuštanju je konačna, a dodao je kako bi ponovni povratak verovatno bio samo zarađivanje para, što bi mogao biti podsticaj mnogim drugim bendovima da se okupe. Zaključio je kako njima to ne treba i srećan je što iza sebe imaju 32 godine rada, prenosi sajt Muzika.hr.

Vratimo li se u prošlost, R.E.M. je prestao da postoji u septembru 2011. godine, a na tačan datum raspada, 21.septembar, deset godina kasnije, otkriveno je da članovi benda više nikad neće funkcionisati kao celina. Majk Mils, basista, tad je rekao kako se bend raspao nakon što su godinama raspravljali o toj opciji. Bend je odlučio da se raziđe zbog “odličnih razloga” i želje da iz te priče izađu kao prijatelji. Na desetu godišnjicu raspada benda, na službenom profilu, objavili su istu poruku koja je do obožavatelja došla 2011.

Video: Basista benda Faith No More uvozi rakiju iz Srbije: Vreme je da Amerika upozna šljivovicu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA