≫ 

Legenda 1990-ih uzvraća udarac: MC Best iz grupe Who Is The Best ima novu pesmu i spot

- Ova pesma je neko vreme sedela i krčkala se u Sick Touch studiju. Onog trenutka kada sam osetio da je vreme da "izađe" uradili smo je. I nastala je kao proizvod pozitivnih energija svih učesnika - rekao nam je Aleksandar Džankić

  • 0
Aleksandar Džankić, MC Best, Džanki Bejbi Foto: Renne Miskolci

Legenda 1990-ih i srpskog hip-hopa Aleksandar Džankić aka Džanki Bejbi, objavio je novi spot i pesmu pod imenom "Bardando".

Iako više voli da za njega kažu da je “hip-hopa sin”, slobodno možemo reći da je jedan od očeva ove muzike i kulture na našim prostorima.

Džankić, poznatiji i kao MC Best, bio je član legendarne rep grupe Who Is The Best sa kojom je je ostavio veliki trag na domaćoj sceni i inspirsao mnoge. Bio je osnivač kultne radio i TV emisije Geto, koja je devedesetih godina utemeljila put svim velikim hip-hop izvođačima koje danas znamo.

Pravo funky hip-hop osveženje stiže nam 13 godina od njegove poslednje pesme. Pesmu je radio u saradnji sa Zoe Kida (ex Zemlja Gruva) i Vladimirom Krkljušem iz Sick Touch studija, koji potpisuje muziku i produkciju.

Spot za pesmu radio je Renne Miskolci, koga publika zna po mnogim spotovima za Bad Copy, Prti Bege i Smoke Mardeljana.

Aleksandar Džankić, MC Best, Džanki Bejbi Foto: Renne Miskolci

- Ova pesma je neko vreme sedela i krčkala se u Sick Touch studiju. Onog trenutka kada sam osetio da je vreme da "izađe", uradili smo je. I nastala je kao proizvod pozitivnih energija svih učesnika - rekao nam je Aleksandar Džankić i dodao:

- Pre svega, dugujem veliku zahvalnost divnim ljudima iz studija sa kojima ću, kako stvari stoje, sarađivati na celom albumu koji ćemo uraditi. Naravno, ništa manje Ani (Zoe Kida) koja je predobra osoba i laka za saradnju. Video verzija je rad fenomenalnog Renea Miškolcija koji je dao ogromnu energiju za sve ovo. On i njegova Dijana su odradili sve od ideja do stajlinga.

- Neću zaboraviti ni jednog i jedinog DJ Munju, koji je skrečovao na pesmi, kao i pojavljivanje dva maga Lubenog (Bege Fank) i MC Bodže (BoJAH). Vidimo se uskoro. Peace - zaključio je Best.

Mi smo oduševljeni novim-starim zvukom, a nadamo da ćete i vi. Pogledajte spot za pesmu "Bardando" u nastavku:

(B.Š.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA