≫ 

Odlučeno gde će biti održana dodela MTV nagrada u Evropi

Ceremonija je 14. novembra

  • 0
Dua Lipa

Foto: Profimedia/Niviere David/ABACAPRESS.COM

Ovogodišnja dodela MTV nagrada za Evropu, MTV Europe Music Avards, biće održana 14. novembra u Mađarskoj, saopšteno je danas uz potvrdu da se ceremonija održava u Mađarskoj uprkos nedavnom usvajanju zakona kojim se u toj zemlji široko ograničava LGBTQ populacija.

Ceremonija je prilika da se upravo iz Mađarske reafirmišu građanska prava i slobode LGBTQ populacije širom sveta, rekao je Kris Mekarti, predsednik i izvršni direktor MTV Entertainment Grupe, prenosi AP.

"Radujemo se što ćemo iskoristiti ovaj događaj da osnažimo poruku solidarnosti sa LGBTQ braćom i sestrama", poručio je Mekarti i dodao da se neće se tolerisati cenzurisanje televizijskog prenosa od strane mađarskih vlasti.

"Jasno smo to stavili do znanja od samog od početka - ne dozvoljavamo uredničke intervencije prema umetnicima i sadržajima koji stvaramo. To je uvek uslov bez obzira u kojoj smo zemlji", rekao predsednik i izvršni direktor MTV Entertainment Grupe Kris Mekarti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV EMA (@mtvema)

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA